Gastronomia 360º: Ciència, Tradició i Futur al Plat

Sobre l'activitat

El proper 3 de juny, el Fruitcentre es convertirà en l’escenari d’una jornada única on la ciència, la tradició i la innovació es troben per explorar el futur de la gastronomia. Gastronomia 360º és molt més que un conjunt de ponències: és una immersió en com el coneixement científic pot transformar la manera com entenem, cuinem i gaudim dels aliments.

Durant el matí, investigadors, cuiners i innovadors del sector agroalimentari compartiran experiències i descobriments que abracen des del valor patrimonial dels llegums i la fruita seca fins a les possibilitats creatives de la fermentació i la liofilització en la cuina contemporània. Parlarem del poder transformador de l’oli d’oliva, de la fruita més enllà de les postres, i de com els sentits i les emocions modulen allò que percebem com a gust.

Una jornada pensada per professionals del sector, cuiners, productors i apassionats de la gastronomia que vulguin descobrir com es construeix el futur del plat des del coneixement i l’experimentació.
Tancarem amb una visita al Fruitcentre i un tast final per posar en valor allò que hem après.
Places limitades!

Català
Preu: Gratuït
03/06/2025
09:00h - 14:00h
Places limitades
Lleida
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down