Aquest curs té l’objectiu d’oferir una formació teòrica i pràctica per tal d’utilitzar diferents estratègies per donar valor afegit als nostres productes alimentaris. Durant el curs coneixerem les diferents alternatives de transformació de les fruites i hortalisses, tant a nivell alimentari com de les característiques per fer productes de cosmètica. Veurem casos reals que explicaran la seva situació, amb els a vantatges i les dificultats amb què es troben. Coneixerem les tendències del mercat, els processos de transformació, les instal·lacions i la maquinària, així com la normativa vigent. A l’última sessió parlarem de com gestionar el nostre propi projecte en base als coneixements adquirits durant el curs.
La recerca de productes amb un valor afegit permet millorar les rendes de l'explotació, diversificar la producció i allargar la vida útil dels productes aprofitant els subproductes. Desenvolupar productes de qualitat lligats a un territori i a una identitat pròpia incrementa el valor de la nostra marca.
El curs s’orienta a agricultors professionals i a persones interessades en emprendre un negoci alimentari.
Aquest curs ha estat organitzat conjuntament amb la Fundació per la Sostenibilitat Lleida 21 de Ajuntament de Lleida.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.