Experiència de participació en Grups Operatius

Sobre l'activitat

Casos d’èxit a l’IRTA-Monells

Els Grups Operatius ofereixen una oportunitat única de col·laboració entre empreses privades i centres de recerca per resoldre un problema específic sectorial i/o territorial, o aprofitar una oportunitat concreta.

Aquesta jornada pretén presentar dos casos d’èxit, de temàtica molt diferent, en el que han col·laborat empreses amb característiques molt diferents del sector agroalimentari català amb l’àrea d’indústries alimentaries de l’IRTA-Monells.

Català
Preu: Gratuït
22/03/2022
10:00h - 13:00h
Places limitades

Ponents

left button
right button

Núria Panella

Núria Panella Riera és llicenciada en Ciències Químiques (2001), llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (2003) i Doctora per la Universitat de Girona en Qualitat de Carn (2011). Treballa a l'IRTA des de 2003 al programa de Qualitat de Producte en temes de qualitat de la carn des del punt de vista tecnològic, sensorial, nutricional i qualitat social o ètica. Ha treballat en projectes on s'avalua la relació entre la qualitat de la carn amb la genètica, condicions ante mortem i post mortem, la nutrició i el sexe dels animals. També ha realitzat estudis sobre l'acceptabilitat, actituds i preferències dels consumidors i els representants de les diferents baules de el sector carni, en relació a la qualitat de la carn de porc (incloent olor sexual), de boví, de conill, etc. Actualment també treballa en estudis per identificar compostos bioactius en diferents matrius i estudiar la seva aplicació potencial com ingredients en la dieta animal i humana. Ha realitzat sessions de formació en qualitat de carn per a diverses empreses, per a estudiants de màster i per a alumnes de l'Escola de capacitació Agrària de l'Empordà.

Horari

10.00 h Presentació de la jornada Sr. Albert Brun. Programa de qualitat i tecnologies alimentàries de l’IRTA.
10.10 h Think Local-Necessitat plantejada per bonÀrea Sra. Teresa Alsina, bonÀrea.
10.30 h Think Local-Comunicació efectiva de la integració vertical com estímul de consum de productes primaris locals Sra. Anna Claret. Programa de qualitat i tecnologies alimentàries de l’IRTA.
11.15 h GO-MADURACIÓ. Necessitat plantejada per MAFRICA Sr. Gerard Masferrer. MAFRICA.
11.35 h GO-MADURACIÓ. Optimització del sistema de maduració de carn de boví Sra. Núria Panella. Programa de qualitat i tecnologies alimentàries de l’IRTA.
12.25 h Torn obert de preguntes
13.00 h Cloenda de la jornada Sr. Albert Brun. Programa de qualitat i tecnologies alimentàries de l’IRTA.
 

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Jornada en línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down