Núria Panella
Núria Panella Riera és llicenciada en Ciències Químiques (2001), llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (2003) i Doctora per la Universitat de Girona en Qualitat de Carn (2011). Treballa a l'IRTA des de 2003 al programa de Qualitat de Producte en temes de qualitat de la carn des del punt de vista tecnològic, sensorial, nutricional i qualitat social o ètica. Ha treballat en projectes on s'avalua la relació entre la qualitat de la carn amb la genètica, condicions ante mortem i post mortem, la nutrició i el sexe dels animals. També ha realitzat estudis sobre l'acceptabilitat, actituds i preferències dels consumidors i els representants de les diferents baules de el sector carni, en relació a la qualitat de la carn de porc (incloent olor sexual), de boví, de conill, etc. Actualment també treballa en estudis per identificar compostos bioactius en diferents matrius i estudiar la seva aplicació potencial com ingredients en la dieta animal i humana. Ha realitzat sessions de formació en qualitat de carn per a diverses empreses, per a estudiants de màster i per a alumnes de l'Escola de capacitació Agrària de l'Empordà.
Anna Claret
Anna Claret Coma, és enginyera tècnica agrícola (2004), màster en biotecnologia alimentària (2008) i doctora en tecnologia alimentària (2015) per la universitat de girona. Treballa en l'irta des de 2004 com a investigadora del programa de tecnologia alimentària. És especialista en anàlisi sensorial, en el disseny i execució tant de proves amb panells entrenats / experts com d'estudis de consumidors. També actua com a facilitadora de la creativitat dirigida a la innovació en el desenvolupament de nous productes. La seva activitat professional se centra bàsicament en el desenvolupament de projectes d'investigació i contractes amb empreses a nivell nacional i internacional. És coautora de 22 articles científics i professora de el curs internacional de productes carnis des de l'any 2006.
Albert Brun
Albert Brun i Pujol, és Enginyer Tècnic Agrícola (2010) i Màster en Biotecnologia Alimentària (2011) per la Universitat de Girona. És tècnic de suport al Programa de Qualitat de Producte de l'IRTA des de fa 8 anys. Treballa en temes de qualitat de la canal i la carn i en classificació de canals. Ha participat en el calibratge d'equips per a la classificació de canals porcines, així com en la utilització de la tomografia computada i l'anàlisi d'imatges per a l'avaluació corporal d'animals vius i canals.