L’alimentació líquida s´ha argumentat que pot tenir avantatges en el creixement, la utilització dels nutrients i la salut del tracte gastrointestinal . A més, l’alimentació líquida en porcí sol anar associada a l’ús de subproductes locals, la qual cosa sol contribuir favorablement a la sostenibilitat i la reducció de l’impacte ambiental de la granja. En relació a la caudofàgia, experiències en altres països on és més freqüent l’ús de l’alimentació i que no practiquen l’escuat com Finlàndia, indiquen que el fet que els porcs puguin menjar simultàniament podria prevenir la caudofàgia. En aquesta jornada es presentaran resultats d’una Activitat Demostrativa duta a terme a la Ramaderia Montbrí que utilitza alimentació líquida, i en la qual s’ha experimentat amb nou enriquiment ambiental per a la prevenció de la caudofàgia en porcí. Es presentarà també els darrers avenços que hi ha en alimentació líquida en porcí. Aquesta activitat pertany. Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “MONTBRIDEMO”, operació 01.02.01 (transferència tecnològica) del PDR de Catalunya 2014-2022.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.