Els paramètres de qualitat del blat varien segons quin sigui el destí, per a pinso o per a consum humà (panificació, fabricación de pastes, etc.). En aquest darrer cas, són diferents depenent de la especie i tipus de blat. Per això, es comentarà el material vegetal dins l’espècie Triticum sp. i el seu interés per l’elaboració de pans.
Es visitarà l’obrador de Casa Moner en el que s’elaboren pans ecològics. Veurem de primera mà com treballen la farina del blat i el perquè demanden determinats parametres de qualitat.
Aquesta activitat es realitza en el marc del Grup Operatiu “Producció sostenible de blat tou ecologic per l’elaboració de productes de panificació que aportin una major tolerància digestiva per part dels consumidors (BLATECOsalut)”, que está finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2022.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.