Agustí Romero
És investigador responsable de l'Equip d'Olivicultura i Elaiotècnia de l'IRTA de la Generalitat de Catalunya. Centra la seva activitat científica en l'avaluació de varietats, el desenvolupament d'aplicacions per a l'anàlisi sensorial i el desenvolupament de programes de millora de processos i de gestió de qualitat de les DOP catalanes. És també coordinador de l'Oficina Tècnica de l'Oli de Catalunya https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/oficina-de-l-oli. Coautor d´un llibre sobre varietats catalanes d´olivera i de diversos capítols en llibres tècnics sobre olivera, oli i anàlisi sensorial d´aliments. Coautor de més de 100 articles científics a revistes indexades i més de 80 de divulgació. Actualment participa en diversos projectes científics i contractes amb empreses del sector, sobre economia circular, olivera i canvi climàtic, la maximització de polifenòls en olis comercials, la identificació de compostos volàtils propis dels olis DAP i la seva relació amb l'acceptabilitat dels aliments cuinats.
Neus Marimon
Doctora en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, actualment consultora freelance en innovació agroalimentària i formació agrària. Product owner a ETRIA.
Juan Vilar
Doctor en Ciències Econòmiques, professor permanent de la Universitat de Jaén, director de l'MBA oleícola de la Universitat de Jaén i professor convidat a San Telmo Business School. És conseller de Caixa Rural de Jaén i membre del Consell Social de la Universitat de Jaén, a més de membre de l'Institut Universitari de Recerca en Olivar i Olis d'Oliva i de la Càtedra Caixa Rural d'Economia, Comercialització i Cooperativisme Oleícola, tots dos de la Universitat de Jaén, i de l'Aula universitària Oleícola Innova, UNIA (Universitat Internacional d'Andalusia) Seu Antonio Machado, va ser directiu global, amb una trajectòria de més de 16 anys al Grup GEA, ostentant posicions de president, conseller delegat i director general. Compta amb més de 1.000 aportacions científiques o divulgatives i ha estat conferenciant a més de 30 països. Actualment, com a analista agronòmic internacional, és CEO i fundador de Vilcon, igual que agricultor.