Javier Martín-Tereso
Javier Martín-Tereso (Madrid, 1974) va estudiar Enginyeria Agrícola a Madrid, on es va especialitzar en Ciències Animals. El 2010, va obtenir el títol de doctor a la Universitat de Wageningen als Països Baixos amb una tesi sobre nutrició de bestiar lleter. En els seus estudis va incloure cursos acadèmics a Ohio (EUA) i a Ancona (Itàlia).
La seva carrera professional va començar a l'educació, ensenyant ciències a Madrid i espanyol a Minnesota durant la universitat. El 2000 es va traslladar als Països Baixos per unir-se a Nutreco Research & Development, on al llarg dels anys ha exercit diferents funcions. La seva investigació s’ha centrat principalment en la salut i l’eficiència ruminal en animals de carn i de llet, i també en la nutrició mineral en totes les espècies d’animals de granja, incloent-hi el modelatge de subministrament i requisits, l’homeòstasi dels oligoelements i la prevenció de la febre de la llet en bovins de llet. Més enllà de la investigació, va ocupar llocs de gerent tècnic per a additius per a pinsos i també va proporcionar assessorament nutricional a empreses de pinsos a Europa, Àsia i Amèrica. Des del 2012 dirigeix el Ruminant Research Center of Trouw Nutrition, un equip dedicat a la innovació en nutrició làctia, vedella i vedella.
El seu currículum vitae inclou publicacions científiques i tècniques, codireccions d’estudiants de màsters i doctorats de diverses universitats, participacions en conferències internacionals científiques i professionals i diversos productes desenvolupats per a la indústria alimentària, incloses diverses patents.
Anne Fabritz
Anne Fabritz va estudiar de la medicina veterinària de la universitat de Leipzig al 2002. Al 2019 va reealitzar estudis de l'agricultura FH Kiel (M.Sc. agr), enfocament en la gestió de vedells, vedells sans, alimentació de vedells i discussió sobre el maneig, l'alimentació, la salut i la protecció dels animals). Des de 2019, treballa per Hamburger Leistungsfutter GmbH assessorats per a vedells, servei de camp al nord d'Alemanya (Schleswig-Holstein, Niedersachsen, Mecklenburg-Vorpommern, Sachsen-Anhalt), per tal d'optimitzar la gestió, l'alimentació, centrar l’increment de vedells durant els primers 3 mesos de vida, identificar l’acidosa, les urpes sanes, etc., aconseguir el pes dels vedells durant el seu creixement. Els clients més habituals les són granges de bestiar lleter i també granges d’engreix (vedella i vedella)
Nathalie Bareille
Després de la formació veterinària, Nathalie Bareille va escollir ser professora a l'escola nacional de veterinaris de Nantes (Oniris) el 1991. Actualment, com a professora, imparteix classes sobre gestió de ramats i medicina de la població aplicada a diversos sistemes de producció de bestiar. És una epidemiòloga que treballa en malalties de producció en ramats de bestiar en diversos sistemes de cultiu. Els seus projectes de recerca tenen com a objectiu principalment descriure la prevalença de la malaltia (i els defectes del benestar), avaluar els efectes preventius de les accions de control, quantificar els efectes de la malaltia sobre el rendiment dels animals i entendre el paper dels assessors en les estratègies de gestió de la salut. Va supervisar 14 estudiants de doctorat i ha publicat 70 articles internacionals revisats per parells. És subdirectora de la unitat de recerca Oniris-INRAE BIOEPAR, biologia, epidemiologia i anàlisi de riscos en salut animal (https://www6.angers-nantes.inrae.fr/bioepar_eng/Organisation-of-the-unit/Directory/Unit -members-files / Bareille-Nathalie).
Sonia Martí
La doctora Sonia Marti és investigadora del Departament de Producció de Remugants de l’Institut de Recerca i Tenologia Agroalimentària de Catalunya, Espanya. Després de cursar el BAgrE, MSc i doctorat en producció animal (2012), Sonia va cursar una beca postdoctoral del NSERC a Agriculture and Agro-Food Canada a Lethbridge (2013-2016) i a la Universitat de Calgary, Facultat de Medicina Veterinària (2016-2018). la realització d’estudis sobre procediments dolorosos, l’avaluació de l’estrès crònic, així com la coixesa i el transport del bestiar boví. La investigació actual del doctor Marti se centra a avaluar les pràctiques de gestió de vedells lactis no deslletats criats per a la carn en funció de la salut, la productivitat, el benestar i els factors previs al sacrifici per millorar el benestar i la qualitat de la carn.
Nicky Byrne
El doctor Nicky Byrne és oficial d’investigació de sistemes ramaders al Centre d’Investigació i Innovació Animal & Grassland, Teagasc, Grange, Dunsany, Co. Meath, Irlanda, responsable de la producció de carn de vaca. El seu enfocament es centra en l'optimització del sistema mitjançant una combinació de millora de la genètica, la salut i la nutrició de les praderies. Els projectes actuals exploren els efectes de l’ús de genotips de vaca làctia divergents en edat a la matança, el pes de la canal i la conformació, a més d’identificar estratègies de gestió que permetin als animals expressar tot el seu potencial genètic. L’objectiu de la investigació de Nicky és aconseguir una major integració entre les necessitats dels productors de carn de boví i lactis, millorant la sostenibilitat social, ambiental i econòmica dels sistemes de producció de bestiar. Nicky és llicenciat en Ciències Agràries a la University College Dublin (2014) i va cursar un doctorat en ciències de les praderies a la Queen’s University de Belfast (2019).
Mogens Vestergaard
Mogens Vestergaard té 35 anys d’experiència en investigació ramadera a la Universitat d’Aarhus, anteriorment a l’Institut Danès de Ciència Animal.
Actualment ocupa una doble posició com a científic sènior a la Universitat Aarhus de Foulum i com a científic / assessor en cap de SEGES a Aarhus.
A la Universitat d’Aarhus treballa al grup de Nutrició del Departament de Ciència Animal amb investigacions tant en vedells no deslletats com en transició, cria de vaquilles de reemplaçament, però sobretot amb qualsevol tipus de sistema de producció de vedella i vedella.
Per tant, ha realitzat investigacions amb vedells rosats de vedella intensament alimentats, pasturant bous joves, bestiar boví de cria ecològica i acabant d’alimentar les vaques lleteres sacrificades.
Estudia les interaccions nutrició-sistema, el rendiment dels animals, aspectes relacionats amb la salut, el valor de la canal i els aspectes de qualitat.
Té experiència en l’ús de sensors per avaluar el comportament alimentari i remugador d’animals, alimentadors de llet automatitzats i contenidors d’aliments Insentec per registrar la ingesta de pinsos individuals.
A més, imparteix classes i dirigeix estudiants de doctorat, màster i llicenciatura.
A SEGES, treballa a l’equip de Salut i Producció i dirigeix projectes més aplicats que inclouen la realització d’assaigs en operacions privades de vedells de sacrifici sobre temes d’immediata rellevància per als ramaders de vedella i vedella.
Projectes recents van incloure: Efectes del subministrament d'aigua addicional als vedells; Efectes de l’ajust del nivell d’alimentació de la llet abans i després d’enviar els vedells als productors de vedella; Efectes de la vitamina E natural en concentrats d’arrencada de vedells per assegurar els nivells de vitamina E al postdeslletament sanguini; Racions d'alimentació de transició per a vedells de vedella rosada; Probiòtics per a vedells no destetats i recentment deslletats; Millorar l’alimentació del calostre dels vedells.
Ajmal Khan
El doctor Muhammad Ajmal Khan es va doctorar en Nutrició Animal a la Universitat d’Agricultura de Faisalabad, Pakistan. El seu treball de postgrau es va centrar a millorar el valor nutritiu dels pinsos fibrosos de baixa qualitat per a remugants. El doctor Khan ha passat els darrers 15 anys en investigació, docència i extensió en ciències animals a la Universitat Nacional de Seül, a l’Institut Nacional de Ciència Animal, a Corea del Sud, a la Universitat de Colúmbia Britànica, al Canadà i a AgResearch, Nova Zelanda, on ha avançat la seva carrera. d'un becari postdoctoral a un científic sènior. El principal interès investigador del Dr. Khan és la fisiologia i la nutrició dels remugants. El doctor Khan està interessat en utilitzar intervencions primerenques per influir en el desenvolupament i les funcions del tracte gastrointestinal, de la glàndula mamària i del sistema immunitari en animals joves per millorar la salut i el rendiment del bestiar boví de llet i carn de vaca. En la seva carrera, ha realitzat molts estudis metabòlics, nutricionals i de producció on ha utilitzat mètodes d’última generació per estudiar la fisiologia i els trets de rendiment dels remugants. El doctor Khan va desenvolupar un sistema de deslletament reduït per a vedells, va avaluar els efectes de les fonts de midó, farratges i additius per a pinsos sobre el desenvolupament del tracte gastrointestinal i va investigar els efectes de diversos pinsos líquids sobre el rendiment sanitari dels animals joves. Actualment, el doctor Khan lidera la investigació nutricional del bestiar boví i de vedells a AgResearch, Nova Zelanda. El doctor Khan ha estat coautor de 87 manuscrits, 47 resums i presentacions de conferències, 25 informes de projectes i 1 capítol de llibre. El resultat de la investigació del Dr. Khan ha rebut> 3300 cites (Google Scholar) i un índex de 28 h. També ha publicat 14 articles de divulgació i ha estat revisor en deu revistes líders en ciència animal i làctica (Publons).
Dave Renaud
El Dr. Dave Renaud és professor assistent a la Universitat de Guelph. Va rebre el DVM del Ontario Veterinary College i el doctorat en epidemiologia del Departament de Medicina de la Població de la Universitat de Guelph. La seva investigació se centra en la identificació de factors associats a la salut dels vedells, concretament en el sector de la vedella. També treballa en la identificació d’estratègies alternatives de gestió per reduir el nivell d’ús d’antimicrobians en vedells. Dave és un veterinari en pràctica que treballa amb productors de lactis i vedella a la zona de Guelph. Se centra en la medicina preventiva per millorar la salut i el benestar de les vaques i vedells lleteres.
Marcos Marcondes
Va obtenir el títol de llicenciat en ciències animals a la Universitat Federal de Viçosa (Brasil) i va obtenir el màster (2007) i el doctorat (2010) a la mateixa universitat. També té un període postdoctoral a la Universitat de Florida el 2018-2019. En la seva carrera, ha publicat més de 140 articles revisats per parells i 183 resums de conferències, ha realitzat més de 37 presentacions en conferències, ha publicat 13 llibres i 22 capítols de llibres i ha rebut 6 premis i reconeixements. Els focus generals del Marcondes Lab són l’avaluació de pinsos, les estratègies de gestió, els requisits de nutrients i l’economia de les operacions làctiques. El seu interès en la investigació també inclou l’ús de pinsos alternatius al bestiar boví, la suplementació de vaquilles de reemplaçament a pastures i parcel·les i la nutrició i el desenvolupament dels vedells. El seu programa de recerca utilitza un enfocament integrat col·laborant en la nutrició, reproducció i comportament del bestiar lleter. Finalment, busca comprendre l’impacte de totes aquestes estratègies en els sistemes lactis mitjançant l’ús d’eines de modelatge i l’avaluació dels resultats econòmics.