Dairy beef production systems. Global start point

Sobre l'activitat

Els vedells lactis són un recurs per a la producció de carn de diverses maneres arreu del món.
Invariablement, aquests sistemes de producció comparteixen reptes i oportunitats.

Si necessiteu més informació sobre l’esdeveniment, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: javier.tobal@irta.cat

Anglès
Preu: Gratuït
04/03/2021
13:00h - 16:30h
Places limitades
En línia

Ponents

left button
right button

Javier Martín-Tereso

Javier Martín-Tereso (Madrid, 1974) va estudiar Enginyeria Agrícola a Madrid, on es va especialitzar en Ciències Animals. El 2010, va obtenir el títol de doctor a la Universitat de Wageningen als Països Baixos amb una tesi sobre nutrició de bestiar lleter. En els seus estudis va incloure cursos acadèmics a Ohio (EUA) i a Ancona (Itàlia).

La seva carrera professional va començar a l'educació, ensenyant ciències a Madrid i espanyol a Minnesota durant la universitat. El 2000 es va traslladar als Països Baixos per unir-se a Nutreco Research & Development, on al llarg dels anys ha exercit diferents funcions. La seva investigació s’ha centrat principalment en la salut i l’eficiència ruminal en animals de carn i de llet, i també en la nutrició mineral en totes les espècies d’animals de granja, incloent-hi el modelatge de subministrament i requisits, l’homeòstasi dels oligoelements i la prevenció de la febre de la llet en bovins de llet. Més enllà de la investigació, va ocupar llocs de gerent tècnic per a additius per a pinsos i també va proporcionar assessorament nutricional a empreses de pinsos a Europa, Àsia i Amèrica. Des del 2012 dirigeix ​​el Ruminant Research Center of Trouw Nutrition, un equip dedicat a la innovació en nutrició làctia, vedella i vedella.

El seu currículum vitae inclou publicacions científiques i tècniques, codireccions d’estudiants de màsters i doctorats de diverses universitats, participacions en conferències internacionals científiques i professionals i diversos productes desenvolupats per a la indústria alimentària, incloses diverses patents.

Horari

13:00 (CET) START
13:00 Intro to consortium and overview of global dairy beef Javier Martín-Tereso
 13:20 German dairy beef and dual-purpose beef calves Anne Fabritz
13:40 European veal production (France, Italy and NL) Nathalie Bareille
14:00 break
14:10 Spanish dairy beef production Sonia Martí
14:30 Irish dairy beef Nicky Byrne
14:50h Danish and other Scandinavian Mogens Vestergaard & Catarina Svensson dairy beef systems
15:10 break
15:20 New Zealand dairy beef Ajmal Khan
15:40 Canadian dairy beef and intro to US context Dave Renaud
16:00 Brazilian dairy beef production Marcos Marcondes
Wrap-up summary Javier Martín-Tereso
16:30 (CET) END

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Jornada en línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down