Curs d’elaboració de formatges de pasta filada

Sobre l'activitat

La pasta filada és una tipologia de formatge de consum habitual en la nostra societat, però poc elaborat per les formatgeries. Són formatges com la Mozarella, Burrata, Provolone, Cacciocavallo, entre d’altres.
En aquest curs es donaran les bases per l’elaboració de formatges de pasta filada amb acidificació microbiana, formatges de pasta filada amb acidificació química i també l’elaboració de la mozzarella “pizza-cheese”.
Els curs estarà distribuït en una part teòrica en aula i una part pràctica a la planta pilot d’IRTA Monells. Es realitzarà una visita a una formatgeria que elabora formatges de pasta filada.
Aquestes jornada forma part del “Pla d’actuacions per les comarques Gironines en el marc del conveni IRTA-Diputació de Girona 2024”

¿A qui va dirigit?
A professionals que centren la seva activitat en producció, I+D, qualitat i/o comercialització dins del sector lacti; així com empreses proveïdores de serveis, ingredients, materials i equiments per a l’industria làctia, centre tecnològics i de recerca.

“Descompte pels inscrits/es que treballin en una empresa de la província de Girona o estiguin empadronats en aquesta provínci" Codi: DIP-GIR-IRTA

Català i castellà
Preu: 300€ amb 50% de descompte per emprenedors/es de Girona
19/11/2024 - 21/11/2024
08:00h - 17:00h
Places limitades
Monells

Horari

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

IRTA - Montells
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down