La pasta filada és una tipologia de formatge de consum habitual en la nostra societat, però poc elaborat per les formatgeries. Són formatges com la Mozarella, Burrata, Provolone, Cacciocavallo, entre d’altres.
En aquest curs es donaran les bases per l’elaboració de formatges de pasta filada amb acidificació microbiana, formatges de pasta filada amb acidificació química i també l’elaboració de la mozzarella “pizza-cheese”.
Els curs estarà distribuït en una part teòrica en aula i una part pràctica a la planta pilot d’IRTA Monells. Es realitzarà una visita a una formatgeria que elabora formatges de pasta filada.
Aquestes jornada forma part del “Pla d’actuacions per les comarques Gironines en el marc del conveni IRTA-Diputació de Girona 2024”
¿A qui va dirigit?
A professionals que centren la seva activitat en producció, I+D, qualitat i/o comercialització dins del sector lacti; així com empreses proveïdores de serveis, ingredients, materials i equiments per a l’industria làctia, centre tecnològics i de recerca.
“Descompte pels inscrits/es que treballin en una empresa de la província de Girona o estiguin empadronats en aquesta província" Codi: DIP-GIR-IRTA
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.