Com la genòmica pot ajudar a la agricultura?

Sobre l'activitat

En el Programa de Genòmica i Biotecnologia del Àrea Vegetal del IRTA, volem entendre l'herència de caràcters importants per al agricultor i el consumidor com son la qualitat organolèptica del fruit, la maduració, l'aroma, la producció o la resistència de la planta a l'atac de patògens.
Concretament tenim dirigida la nostra recerca a les espècies hortícoles, als arbres fruiters, als cereals i a les plantes medicinals amb un interès terapèutic.
Utilitzem aproximacions genètiques i genòmiques, estudiant la variabilitat dels genomes en poblacions i en col·leccions de varietats. Desenvolupem mètodes de millora genètica en diferents espècies que apliquem als programes de millora de l'IRTA i de les empreses del sector.

Català
Preu: Gratuïta
30/11/2021
10:00h - 11:00h
Places limitades
En línia

Horari

10.00 h. Presentació del Programa de Genòmica Vegetal Dra. Amparo Monfort, Cap de Programa de Genòmica i Biotecnologia del IRTA adscrit al CRAG.
10.05 h. La genòmica aplicada a la obtenció de noves varietats en fruiters Dr. Iban Eduardo /Pere Arús, Investigador IRTA adscrit al CRAG.
10.20 h. Projectes de millora en especies hortícoles Dra. Marta Pujol /Montse Martin, Investigador IRTA adscrit al CRAG.
10.35 h. Defensa dels drets d’obtentor des del Servei d’Anàlisis Genètics Dr. Werner Howad, Investigador IRTA adscrit al CRAG.
10.50 h. Preguntes Dra. Amparo Monfort, Cap de Programa de Genòmica i Biotecnologia del IRTA adscrit al CRAG
11.00 h. Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Jornada en línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down