Francesc Domingo Olivé
Investigador-Especialista en fertilització orgànica i mineral i maneig del sòl en cultius extensius, dins el Programa de Cultius Extensius Sostenibles de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries). Des de fa 20 anys treballa en la recerca, transferència i assessorament, des del centre de Mas Badia, per la millora en el maneig de les dejeccions ramaderes, la fertilització mineral i el maneig del sòl per augmentar la fertilitat (física, química i biològica) del sòl i la seva protecció.
Marc Jabardo
Marc Jabardo és llicenciat en Biologia (2010) per la Universitat de Barcelona (UB). Treballa com a tècnic a IRTA Mas Badia des de 2011 on va col·laborar inicialment en diferents treballs de l’àrea de protecció de cultius i control de plagues. Des de 2013 realitza tasques tècniques d’assessorament i suport per l’estudi de la millora del reg al Baix Ter i desenvolupa tasques d’especialista en GIS i teledetecció. Participa en diferents projectes de l’àrea de cultius extensius que es desenvolupen a l’estació experimental i que inclouen, entre altres, activitats de demostració (dins l’operació 01.02.01 de transferència tecnològica del programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020), grups operatius, projectes de la comunitat RIS3CAT COTPA (IoE Crops) o LIFE (LIFE+11 ENV/ES/641 sigAGROasesor i LIFE+16 NEV/ES/000287 AGROgestor). Coordina el comitè de redacció i totes les tasques relacionades amb la publicació del butlletí mensual d’informació per a cultius extensius (www.extensius.cat).
Elena González
Enginyera Agrònoma especialitzada en medi ambient i ciències del sòl (Universitat de Lleida, 2011). L’any 2006 es va incorporar com a tècnica de suport al programa de Cultius Extensius Sostenibles de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries). Ha estat responsable durant més de tretze anys de la realització d'assaigs de camp, principalment en la fertilització de cultius extensius, el maneig de dejeccions ramaderes i fertilització mineral tant en producció convencional com ecològica. I amb un ampli bagatge com a tècnica responsable en Producció Integrada de cultius.
Francesc Camps
Francesc Camps Sagué. Investigador – especialista de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Programa de Conreus Extensius Sostenibles, amb seu a l’Estació Experimental Agrícola Mas Badia. Durant més de 30 anys ha desenvolupat la seva activitat a l’Àrea de Conreus Extensius de la Fundació Mas Badia, centre consorciat a l’IRTA, fins la seva incorporació a l’institut el gener de 2020. Ha centrat la seva activitat en l’avaluació de les necessitats hídriques de diferents conreus herbacis i llenyosos, la gestió i aplicació agrícola dels fangs d’edar, la introducció de cultius captadors de nitrogen per a la minimització de la lixiviació de nitrats a camp i la producció de cultius energètics, tan llenyosos com herbacis. Té un elevat nombre de publicacions en revistes de divulgació, una àmplia experiència en l’organització d’activitats de transferència (jornades, cursos, etc.) i també en la realització d’experimentació contractada amb empreses del sector. Actualment també és secretari de la Comunitat d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter.