Activitats Origins - Delta de l'Ebre

Sobre l'activitat

Presentació de Resultats

El programa Origins de Kellogg, va néixer al delta de l'Ebre el 2013 amb l'objectiu de promoure la sostenibilitat de l'cultiu de l'arròs, amb una voluntat de millora econòmica, social i mediambiental del territori.

La present jornada fa un balanç de les principals activitats que s'han realitzat durant aquesta última campanya, abordant temàtiques d'aigua i canvi climàtic, gestió de la fertilització i la biodiversitat.

Castellà
Preu: Gratuïta
18/12/2020
09:30h - 11:00h
Places limitades
En línia

Ponents

left button
right button

Amparo Lobato

Llicenciada en Ciències de la Informació de la Universitat Pontifícia de Salamanca (UPSA), especialitat de Periodisme. Des del començament de la meva carrera professional m'he dedicat a la comunicació institucional i empresarial, iniciant la meva trajectòria en el Gabinet de Comunicació de la UPSA. Posteriorment, com a Directora de Comunicació de l'Organització Interprofessional de l'Ou i els seus Productes (INPROVO), durant gairebé 10 anys vaig desenvolupar i vaig executar l'estratègia de comunicació de el sector. L'any 2009 em vaig incorporar a Kellogg Company, líder mundial en producció de cereals d'esmorzar i aperitius, com a responsable de Nutrició i Relacions Institucionals per a Espanya i Portugal. Des 2012 ocupo la posició de Corporate Affairs & Communications Manager Iberia. Els meus responsabilitats inclouen la gestió de la Responsabilitat Social Corporativa, i com a part d'ella el desenvolupament dels programes de sostenibilitat realitzats per la companyia a Espanya.

Horari

9:30h Estratègia de futur del programa Origins de Kellogg Amparo Lobato, Kellog Company
9:45h Resum activitats realitzades en el Delta de l'Ebre Mar Català, Eva Pla, Núria Tomàs, Oriol Ferré i Néstor Pérez, IRTA/*EEE
11:20h Presentació activitats campanya 2021
11:30h Fi de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Jornada en línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down