Amparo Lobato
Llicenciada en Ciències de la Informació de la Universitat Pontifícia de Salamanca (UPSA), especialitat de Periodisme. Des del començament de la meva carrera professional m'he dedicat a la comunicació institucional i empresarial, iniciant la meva trajectòria en el Gabinet de Comunicació de la UPSA. Posteriorment, com a Directora de Comunicació de l'Organització Interprofessional de l'Ou i els seus Productes (INPROVO), durant gairebé 10 anys vaig desenvolupar i vaig executar l'estratègia de comunicació de el sector. L'any 2009 em vaig incorporar a Kellogg Company, líder mundial en producció de cereals d'esmorzar i aperitius, com a responsable de Nutrició i Relacions Institucionals per a Espanya i Portugal. Des 2012 ocupo la posició de Corporate Affairs & Communications Manager Iberia. Els meus responsabilitats inclouen la gestió de la Responsabilitat Social Corporativa, i com a part d'ella el desenvolupament dels programes de sostenibilitat realitzats per la companyia a Espanya.
Mª del Mar Català
Mª del Mar Català Forner, investigadora de l’IRTA i responsable de les activitats en arròs desenvolupades a l’Estació Experimental de l’Ebre. És membre de la taula sectorial de l’arròs, ha estat nomenada experta en el cultiu de l’arròs per la comissió d’avaluació de la OEVV (Oficina Española de Variedades Vegetales) del MAGRAMA i forma part del consell assessor de Ediciones LAV. Ha desenvolupat tasques en sanitat vegetal, millora i maneig del cultiu, amb una clara vessant agronòmica. Ha participat en desenes de projectes de recerca en arròs en col·laboració amb altres centres de recerca tant nacionals com internacionals, de índole públic i privat. Responsable de les accions de transferència tant a nivell tècnic i sectorial mitjançant jornades tècniques i de camp, i ha participat en congressos nacionals i internacionals de l’arròs com a ponent convidada. Autora de nombroses publicacions tècniques en revistes especialitzades i revisora de projectes de convocatòries públiques.
Eva Pla
Eva Pla Mayor és llicenciada en Biotecnologia (2004) i en Bioquímica (2005) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa a l'Estació Experimental de l'Ebre (EEE) des de 2005 on desenvolupa treballs d'experimentació i recerca relacionats amb el cultiu de l'arròs, dins de l'àrea de cultius extensius. Participa en diferents tipus de projectes, entre els més recents destaquen el NEURICE (New Commercial European Rice), l'Estudi de l'eficiència agronòmica de dejeccions ramaderes en sembra en sec en el cultiu de l'arròs (DARP) i diferents activitats demostratives com ara Estratègies sostenibles de control de malalties en arròs: cap a residu zero. Per una altra banda, des de l'any 2014, està realitzant tasques d'assessorament i formació sobre l'agronomia del cultiu de l'arròs a tècnics i agricultors del Programa Origins de Kellogg's (Desenvolupament i implantació de bones pràctiques agrícoles en el cultiu de l'arròs).
Núria Tomàs
Núria Tomàs és Enginyera agrònoma (orientació en Producció Vegetal) per la Universitat de Lleida (2008). Des de l’any 2006 treballa a l’IRTA, a l’Estació Experimental de l’Ebre on participa en diferents projectes de l’Àrea de Cultius Extensius Sostenibles com són les activitats de demostració, grups operatius o projectes, així com en diferents contractes amb empreses del sector. La seva àrea de treball és l’agronomia del cultiu de l’arròs, realitzant tasques experimentals i de transferència de coneixement, formació i assessorament al sector arrosser.
Oriol Ferré Navarro
Oriol Ferré Navarro, és tècnic de gestió de recursos paisatgístics del medi ambient (2008) per Institut d’horticultura i jardineria de Reus i llicenciat en Ciències Ambientals (2013) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Contractat com a tècnic de laboratori i camp a l’Estació Experimental de l’Ebre en el Grup de l’Arròs dins del programa de Cultius Extensius de l’IRTA des de 2016. A l’actualitat se centra en donar suport tècnic als projectes i contractes del grup de l’arròs.
Néstor Pérez-Méndez
Néstor Pérez-Méndez és llicenciat en Biologia (2008) i Doctor en Ciències Mediambientals (2016) per l'Estació Biològica de Doñana (EBD-CSIC) i la Universitat Pablo de Olavide. Treballa com a tècnic en conservació de la biodiversitat en el grup de l'arròs del programa de Cultius Extensius Sostenibles de l'IRTA. Està especialmente interessat en conèixer el paper de la biodiversitat en la producció agrícola i la provisió de serveis ecosistèmics (pol·linització i control biològic de plagues).