Ingrid Aguiló-Aguayo
Ingrid Aguiló-Aguayo. Investigadora Ramón y Cajal de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Programa de Postcollita del IRTA, amb seu al Fruitcentre de Lleida. La seva línia de recerca principal es basa en La innovació en els processos de transformació per al desenvolupament de productes vegetals d’elevada qualitat. Centra la seva activitat en la millora de processos tecnològics, estratègies de valorització d’excedents de la producció primària i aprofitament de subproductes, desenvolupament de productes vegetals innovadors d’alt valor afegit i la exploració de fonts de proteïna alternativa. Ha participat i/o dirigit diversos projectes competitius d’àmbit europeu i nacional, així com diferents contractes privats amb empreses del sector. Té un elevat nombre de publicacions en revistes científiques i de divulgació i ha participat en diferents activitats de transferència en l’àmbit de les fruites i hortalisses processades.
Teresa Hernández Jover
Doctora en Farmàcia per la Universitat de Barcelona.
Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona
Diplomada en Salud Pública per la Escuela Nacional de Sanidad.
Diplomada en Seguretat Alimentària per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Postgrau en Mètodes Estadístics en Cièncias de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Activitat professional
Cap de Servei de Promoció de la Salut a Lleida i Alt Pirineu i Aran de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Departament de Salut.
Professora associada de la Universitat de Lleida en el Grau de Nutrició Humana i Dietètica.
Professora en el Màster de Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària de la Universitat de Lleida.
Participació en projectes de recerca em els àmbits de la Bromatologia, Tecnologia d’Aliments, Microbiologia, Nutrició i Dietètica i la Salut Pública.
Professora col.laboradora en la Universitat de Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya, Universidad San Jorge de Saragossa.
Autora d’articles científics, obres col.lectives i artícles de difusió professional.
Participació en congressos i jornades d’àmbit nacional i internacional
Mª Teresa Ruiz de Francisco
Mª Teresa Ruiz és Biòloga, a l’Agència Catalana del Consum i inspectora en la secció de productes i en concret porto temes d’alimentació. També treballa com a formadora de l’Escola de Consum.
Abans d’entrar a l’Agència havia treballat al Departament d’Ensenyament al Servei de Prevenció de Riscos Laborals, i també té la titulació del Màster en Prevenció.