Valorant l'horta a través de la transformació

Sobre l'activitat

Vols aprendre els principals processos de transformació dels productes d'horta?

Saps quines són les tendències existents en la creació de transformats vegetals?

Per més informació i inscripcions, contactar amb: Laura Muixí

laura.ateneucc@gedi.org

Català
Preu: Gratuït
01/12/2020 - 02/12/2020
16:00h - 19:00h
Places limitades
En línia

Ponents

left button
right button

Ingrid Aguiló-Aguayo

Ingrid Aguiló-Aguayo. Investigadora Ramón y Cajal de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Programa de Postcollita del IRTA, amb seu al Fruitcentre de Lleida.  La seva línia de recerca principal es basa en La innovació en els processos de transformació per al desenvolupament de productes vegetals d’elevada qualitat. Centra la seva activitat en la millora de processos tecnològics, estratègies de valorització d’excedents de la producció primària i aprofitament de subproductes, desenvolupament de productes vegetals innovadors d’alt valor afegit i la exploració de fonts de proteïna alternativa. Ha participat i/o dirigit diversos projectes competitius d’àmbit europeu i nacional, així com diferents contractes privats amb empreses del sector. Té un elevat nombre de publicacions en revistes científiques i de divulgació i ha participat en diferents activitats de transferència en l’àmbit de les fruites i hortalisses processades.

Horari

Dia 1:  16:00-19:00
16:00h Ingrid Aguiló Processat de productes en IV gamma. Factors a considerar.
17:00h Jordi Ortiz Aspectes generals microbiològics a tenir en compte en la elaboració de productes de IV i V gamma.
18:00h Glòria Bobo Aspectes generals de productes vegetals i tecnologies tèrmiques d’obtenció de productes de V gamma.
Dia 2  16:00-19:00
16:00h Maribel Abadias Desinfecció de fruites i hortalisses.
16:30h Ingrid Aguiló i Gloria Bobo Tendències en temps de Covid. Innovacions de producte.
17:30h M Teresa Ruiz de Francisco (Inspectora, Agència Catalana del Consum) i Teresa Hernández Jover (Cap de Servei de Promoció de la Salut a Lleida i Alt Pirineu i Aran Sub-direcció regional de Salut Pública de Lleida i Alt Pirineu i Aran, Salut/Agència de Salut Pública de Catalunya). 1.5 h de presentació Aspectes a considerar en l’etiquetat de productes i informació als consumidors.
 

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Jornada en línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down