XXIII Curs Internacional en tecnologia de productes càrnics

Sobre l'activitat

El Curs Internacional IRTA en Tecnologia de Productes Càrnics és un curs consolidat al sector, centrat en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.

El curs ofereix un repàs exhaustiu de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia i la qualitat de la carn i els productes carnis: obtenció de la matèria primera, elaboració, envasament, tecnologies de processament i tendències industrials.

En aquesta pàgina web podreu fer la inscripció al curs fent clic a l'apartat "Vull Inscriure'm"

Dates: Del 03/11/25 al 21/11/25
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos.
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons.
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits.

Preu sense IVA

Curs parcialment bonificable per FUNDAE.
Els preus inclouen els esmorzars dels dies lectius i el transport diari des de Girona a l'IRTA de Monells.

Forma de pagament:
Els pagaments s'efectuaran mitjançant transferència bancària al compte corrent que es facilitarà en el moment de la confirmació de la inscripció.

Política de cancel·lació:
Les anul·lacions de matrícules realitzades a partir del 21 de setembre del 2025 estaran subjectes a una penalització del 25% de l'import total de la matrícula i les anul·lacions de matrícules realitzades a partir del 4 d'octubre del 2025 estaran subjectes a una penalització del 50% de l'import total de la matrícula.
No es realitzarà cap reemborsament a les anul·lacions posteriors al 5 doctubre de 2025.
La matrícula no es conservarà per a edicions posteriors.

Cancel·lació del curs:
L'organització es reserva el dret de cancel·lar la realització del curs abans del 22 d'octubre del 2025 si no s'arriba al nombre mínim d'alumnes inscrits.

*Nota: L'organització es reserva el dret a introduir modificacions al programa i professorat.

Castellà
Preu: Segons mòdul
03/11/2025 - 21/11/2025
08:30h - 18:00h
Places limitades
Monells

Ponents

left button
right button

Brigitte Martínez

Coordinadora del curs

Brigitte Martinez és Enginyera Tècnica Agrícola (2001) per la Universitat de Vic i la Universitat Politècnica de Catalunya, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Girona (2005) i Màster Oficial en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments per la Universitat de les Illes Balears (2010). Especialista en l’aplicació i millora dels tractaments tèrmics discontinus sobre diferents matrius alimentàries, millorant la seva vida útil i qualitat sensorial. A més, ha treballat en l’aplicació de noves tecnologies de conservació (microones, alta pressió i radiofreqüències) per augmentar la vida útil millorant la seva qualitat organolèptica, obtenint així nous productes i/o nous processos adaptats a les demandes del consumidor. Té àmplia experiència en activitats de recerca contractual amb empreses del sector alimentari i en activitats de difusió de l’àrea de tecnologia dels aliments. Actualment està coordinant l’International Course in Dry Cured Meat Products, el Curs internacional en tecnologia de productes carnis, i forma part del Comitè Organitzador Local de l’ICoMST 2025 (International Congress of Meat Science and Technology).

Horari

L'horari del curs és de dilluns a divendres de 8:30 ha 18:00 h. Aquest horari inclou 8 h lectives, pauses-cafè i dinars. DESCARREGA AQUÍ EL PROGRAMA

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Finca Camps y Armet Auditorio de Monells 17121 – Monells (Girona)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down