Joan Gòdia

Sobre el ponent

Director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Enginyer Tècnic Agrícola(Universitat Politècnica de Catalunya)
Enginyer Agrònom (Universitat de Lleida)
Tècnic en Direcció d'Empreses Cooperatives. Mestratge en Alta Funció Directiva.
Mestratge en Alta Funcio Directiva.

Del 1994 al 2000: director i gerent de l'Escola de Capacitació Agrària de Vallfogona de Balaguer.

El 2000: cap de l'Oficina Comarcal del Segrià.

Del 2000 al 2007: cap del Servei de Coordinació d'Oficines Comarcals del DARP a Lleida.

Del 2007 al 2011: director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida. Membre del Consell d'Administració de Mercolleida. Conseller del Consell d'Administració de l'empresa pública Reg Sistema Segarra-Garrigues, SA.

Del 2011 al 2016: subdirector general d'Agricultura i President de la Comissió Catalana de Bioseguretat.

Del 2016 al 2021: subdirector general d'Indústries i Qualitat Agroalimentària del Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de Catalunya, membre del Consell Executiu de l'Associació de les Regions Europees de Producte d'Origen (AREPO) i de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Integrada (CCPI). Vocal de Consell Català d'Alimentació. Membre de la Comissió Directora de Seguretat Alimentària de Catalunya.

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down