Informació per alimentar la innovació

Sobre l'activitat

Oficina de Vigilància Tecnològica
i Seguiment de Tendències

La jornada presentarà l'Oficina de Vigilància Tecnològica i Seguiment de Tendències, una plataforma orientada a fer un seguiment sistemàtic i continuat de múltiples fonts d'informació especialitzades en el sector
agroalimentari, per estar al dia de les últimes novetats científiques i tecnològiques.

Aquesta eina facilita la identificació proactiva de tendències emergents, ajudant a anticipar-se a possibles riscos i canvis en l'entorn. En la jornada es tractarà la importància estratègica de la vigilància tecnològica i s’explicaran aspectes pràctics per fer un ús de l’Oficina Virtual de Vigilància
Tecnològica i Seguiment de Tendències.

Català
Preu: Gratuït
16/05/2025
10:30h - 12:00h
Places limitades
En línia

Ponents

left button
right button

Joan Gòdia

Director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Enginyer Tècnic Agrícola(Universitat Politècnica de Catalunya)
Enginyer Agrònom (Universitat de Lleida)
Tècnic en Direcció d'Empreses Cooperatives. Mestratge en Alta Funció Directiva.
Mestratge en Alta Funcio Directiva.

Del 1994 al 2000: director i gerent de l'Escola de Capacitació Agrària de Vallfogona de Balaguer.

El 2000: cap de l'Oficina Comarcal del Segrià.

Del 2000 al 2007: cap del Servei de Coordinació d'Oficines Comarcals del DARP a Lleida.

Del 2007 al 2011: director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida. Membre del Consell d'Administració de Mercolleida. Conseller del Consell d'Administració de l'empresa pública Reg Sistema Segarra-Garrigues, SA.

Del 2011 al 2016: subdirector general d'Agricultura i President de la Comissió Catalana de Bioseguretat.

Del 2016 al 2021: subdirector general d'Indústries i Qualitat Agroalimentària del Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de Catalunya, membre del Consell Executiu de l'Associació de les Regions Europees de Producte d'Origen (AREPO) i de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Integrada (CCPI). Vocal de Consell Català d'Alimentació. Membre de la Comissió Directora de Seguretat Alimentària de Catalunya.

Horari

10.30 h Inici i benvinguda assistents
10.35 h Presentació de l’oficina Joan Gòdia. Director General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DARPA Josep Usall. Director general de l’IRTA
10.45 h Què és i per a què serveix l’Oficina Virtual de Vigilància Tecnològica i Seguiment de Tendències Anna Pallí. Cap de les oficines de Vigilància Tecnològica i Garantia de la Qualitat. IRTA
11.15 h Com fer servir l’Oficina per fer vigilància? Ester Blasco. IRTA
11.30 h Navegació per l’Oficina i guia d’ús Begoña de la Calle. IRTA
11.45 h Precs i preguntes
12.00 h Fi de la jornada

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: Servei d’Innovació Agroalimentària Imma Malet A/e: immaculada.malet@gencat.cat
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down