Joan Gòdia
Director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.
Enginyer Tècnic Agrícola(Universitat Politècnica de Catalunya)
Enginyer Agrònom (Universitat de Lleida)
Tècnic en Direcció d'Empreses Cooperatives. Mestratge en Alta Funció Directiva.
Mestratge en Alta Funcio Directiva.
Del 1994 al 2000: director i gerent de l'Escola de Capacitació Agrària de Vallfogona de Balaguer.
El 2000: cap de l'Oficina Comarcal del Segrià.
Del 2000 al 2007: cap del Servei de Coordinació d'Oficines Comarcals del DARP a Lleida.
Del 2007 al 2011: director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida. Membre del Consell d'Administració de Mercolleida. Conseller del Consell d'Administració de l'empresa pública Reg Sistema Segarra-Garrigues, SA.
Del 2011 al 2016: subdirector general d'Agricultura i President de la Comissió Catalana de Bioseguretat.
Del 2016 al 2021: subdirector general d'Indústries i Qualitat Agroalimentària del Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de Catalunya, membre del Consell Executiu de l'Associació de les Regions Europees de Producte d'Origen (AREPO) i de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Integrada (CCPI). Vocal de Consell Català d'Alimentació. Membre de la Comissió Directora de Seguretat Alimentària de Catalunya.
Josep Usall
Dr. Josep Usall i Rodié, ocupa el càrrec del director general de l’IRTA des del juliol de 2018.
Va obtenir el títol d’Enginyer Agrònom per la UPC el 1991 i es va incorporar a l’IRTA com a investigador el 1992. El 1995 es va doctorar a la UdL. Ha estat director del Servei Tècnic de Postcollita de l’IRTA des de 2002 i cap del programa de Postcollita des de 2012. El camp principal de la seva recerca ha estat el desenvolupament d’estratègies de control de les principals malalties de postcollita de fruita i dels patògens de transmissió alimentària en fruites i hortalisses per consum en fresc i mínimament processades.
Ha participat en 37 projectes de recerca, dels quals 14 com a investigador principal i 5 pertanyents al Programa Marc Europeu, que han resultat en la publicació de més de 160 articles en revistes d’impacte indexades al SCI, 18 capítols de llibre i la col·laboració en l’edició de 9 llibres. Ha presentat més de 150 comunicacions a congressos, entre elles 12 ponències convidades. Ha dut a terme estades de recerca en diversos centres dels EUA, Portugal i Nova Zelanda. La seva interacció amb el sector privat l’ha portat a participar en més de 20 grans contractes amb empreses i és autor de 60 articles de divulgació i de tres patents. Ha estat director d’11 tesis doctorals i és professor en màsters de la UdL. També ha estat membre del comitè editorial de la revista Postharvest Biology and Technology.
Membre de la Taula Permanent i del Plenari del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement (PN@SC). Representant del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya als Patronats de la Institució de Centres de Recerca de Catalunya (iCERCA) i de BIOCAT. Vicepresident del Patronat de la fundació privada Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA), del Patronat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB) i del Consell de Direcció del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG).
Anna Palli Güell
Coordinadora de Desenvolupament Estratègic.
Enginyera Agrònoma per la Universitat de Lleida, Global Growth Strategy Management Ledadership Program (The Wharton School), AMP® Advanced Management Program, (ESADE Business School).
Treballa a IRTA des de l'any 2004, i des de 2008 coordina la Unitat de Vigilància Tecnològica i Intel·ligència Competitiva, per al seguiment i anàlisi de tendències i informació estratègica de valor afegit del sector agroalimentari. També és responsable del Sistema Integrat de Gestió de l'IRTA, orientat a sistematitzar i donar suport als processos relacionats amb la recerca i la innovació d'impacte.
Anteriorment va treballar en l'àmbit de la consultoria i la certificació de sistemes de qualitat i medi ambient i també com a promotora tecnològica.
Begoña de la Calle
Enginyera Agrònoma per la Universitat Politècnica de València especialitzada en propietat intel·lectual i anàlisi de la informació. Msc en Gestió de Recursos Naturals (Universitat de Cranfield, UK).
Actualment i des del 2011 treballant en l'Oficina de Vigilància Tecnològica i Intel·ligència Competitiva de l'IRTA.
Les seves funcions inclouen l'elaboració d'informes de tendències, informes d'estats de la tècnica i estudis de vigilància tecnològica. Entre les seves responsabilitats també està el disseny i implementació d'un Observatori tecnològic agroalimentari per a la vigilància en continu de les novetats en l'àmbit agroalimentari, tant per a l'IRTA com el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.
Anteriorment va treballar en l'àrea de gestió de projectes i va participar com a tècnica especialitzada en propietat intel·lectual en projectes europeus (ISAFRUIT, EPIPAGRI del FP7).
Ester Blasco
Graduada en Informació i Documentació per la Universitat de València (UV) i Màster en Informació i Comunicació Científica per la Universitat de Granada (UGR). Documentalista especialitzada en documentació científica i mètodes de vigilància tecnològica-competitiva. A més, compta amb cursos especialitzats en Vigilància Tecnològica (VT), Intel·ligència Competitiva, Programació i IA.
S'incorpora a l'oficina al juliol de 2023 com a Documentalista/Analista en la Unitat de Vigilància Tecnològica i Intel·ligència Competitiva, duent a terme serveis d'informació estratègica de valor afegit en el sector agroalimentari. Participa en el disseny i manteniment de portals / plataformes temàtiques de VT, així com, en l'elaboració de butlletins de VT, anàlisis i disseny de bases de dades i elaboració d'informes d'intel·ligència competitiva, revisió i catalogació de documentació cientificotècnica i implementació de tècniques scraping en RSS per a l'automatització de fonts científiques.
Anteriorment va treballar en serveis de gestió i suport a la recerca i avaluació científica d'universitats privades espanyoles com The Core, UNIE o Universitat Internacional de València, entre altres. A més, va formar part del Centre de Documentació de l'Autoritat Portuària de València desenvolupant tasques com la implementació d'un programari VT, creació d'informes d'intel·ligència de mercat o indexació i catalogació de contingut cientificotècnic.