Sessió d’introducció d’anàlisi sensorial de formatges amb tast guiat (Girona).

Sobre l'activitat

Una de les finalitats de la producció alimentària és que els aliments arribin al consumidor amb una qualitat sanitària, així com amb una qualitat organolèptica. L’anàlisi sensorial és una eina important dins dels controls de qualitat del producte acabat. I, a l’hora, és una forma de valorització dels productes aportant informació organolèptica als consumidors. A més de la funció nutritiva que tenen els aliments, el consumidor també en gaudirà en el seu moment de consum.

En aquesta sessió es realitzarà una breu introducció teòrica de l’anàlisi sensorial, per continuar amb un tast guiat de formatges de productors de les comarques gironines. També s’acompanyarà amb dos vins gironins.

Català
Preu: Des de 5€
28/11/2024
18:00h - 20:00h
Places limitades
Girona

Horari

Aprèn a tastar mitjançant l'anàlisi sensorial i endinsa't en el món dels formatges gironins. Lluís Guerrero, investigador de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), i Marta Garrón, tècnica d’innovació i especialista en productes lactis i formatges (IRTA), ens guiaran en aquesta experiència única. A més, comptarem amb la participació d'un productor. La sessió tindrà lloc el 28 de novembre, en horari de 18:30 a 20h. No et perdis aquesta oportunitat per aprofundir en el coneixement i gaudi dels formatges de la regió. *Si s'agafa la tarifa UdG s'haurà de presentar el carnet d'estudiant amb el corresponent DNI/NIE a l'entrada per persona. En cas de no tenir la documentació l'entrada no serà validada.

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

El Foment  (Carrer dels Mercaders 8, Girona)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down