El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) disposa a la fira Alimentaria’24, d’un espai dedicat a la promoció i l’impuls de la innovació i l’emprenedoria al sector agroalimentari català, l’espai INNOVA.CAT que coorganitza amb l’IRTA. Una acció emmarcada en el Pla Innova 2030, amb l’objectiu de fomentar la innovació, reconèixer iniciatives innovadores i contribuir a promoure i consolidar empreses emergents del sector agroalimentari.
La innovació és una prioritat per promoure un sector agroalimentari eficient, productiu, sostenible, diversificat i competitiu. En línia amb aquesta prioritat, per donar resposta als grans reptes del sector agroalimentari català, des del DACC es promou la innovació oberta i disruptiva, la transferència de coneixement i l’emprenedoria.
Aquest acte forma part de l’oferta d’activitats i jornades programades en el marc del fira Alimentaria a l’espai Innova.cat.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.