El sector productor porcí afronta grans reptes amb relació a garantir la seva sostenibilitat econòmica, social i mediambiental, en les tres vessants l'eficiència de la producció garantint el benestar dels animals és un element clau, i en particular ho és l'eficiència amb què s'utilitza el pinso a les explotacions, ja que, d'una banda, els costos en pinso poden arribar al 70% del total dels costos i el seu consum està íntimament lligat a les emissions que es deriven de l'explotació. La consideració de tots aquests elements en la producció porcina actual, des de la perspectiva de la nutrició i de millora genètica, és una realitat per al sector, i també als projectes de recerca d'interès aplicat que es desenvolupen tant nacionalment com internacionalment. La jornada que es proposa pretén, per una banda, presentar activitats de recerca aplicada a les disciplines de nutrició i millora genètica s'estan duent a terme des de l'IRTA amb l'objectiu d'incrementar la sostenibilitat del sector porcí; i de l'altra, oferir la visió pràctica de la implementació d'alguns d'aquests desenvolupaments per part d'empreses del sector.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.