Protecció de dades

En compliment de la normativa de Protecció de Dades personals se l’informa que:

  1. Les seves dades personals seran tractades per l’IRTA amb la finalitat de trametre-li informació mitjançant qualsevol sistema de les activitats i esdeveniments de transferència i divulgació que l’IRTA dugui a terme, en base al consentiment donat per vostè i durant un temps indefinit mentre vostè no el revoqui i no es cediran a tercers excepte per obligació legal

  2. Les seves dades personals facilitades seran incorporades a la base de dades de la Plataforma d’activitats de TT de l’IRTA. Un cop fet, rebrà un avís que ha estat donat d’alta i vostè podrà acceptar-ne la incorporació a la plataforma.

  3. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a l’IRTA  està tractant les seves dades personals, i per tant té dret a accedir-hi, rectificar-les o sol·licitar la seva supressió, així com exercir els drets d’oposició, limitació de tractament o portabilitat, mitjançant escrit a l’adreça de l’IRTA (Torre Marimon, Caldes de Montbui) o correu electrònic a dpo@irta.cat i adjuntant la documentació que indica la Llei (cópia DNI o document anàleg).
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down