XXII Curs internacional en tecnologia de productes carnis

Sobre l'activitat

El Curs Internacional IRTA en Tecnologia de Productes Càrnics és un curs consolidat al sector, centrat en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.

El curs ofereix un repàs exhaustiu de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia i la qualitat de la carn i els productes carnis: obtenció de la matèria primera, elaboració, envasament, tecnologies de processament i tendències industrials.

En aquesta pàgina web podreu fer la inscripció al curs fent clic a l'apartat "Vull Inscriure'm".

Dates: Del 04/11/24 al 22/11/24
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 04/11/24 al 08/11/24
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. De l'11/11/24 al 15/11/24
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 18/11/24 al 22/11/24

Preus sense IVA
Curs parcialment bonificable per FUNDAE.
Els preus inclouen els esmorzars dels dies lectius i el transport diari des de Girona a l'IRTA de Monells. Cal sol·licitar-ho durant la inscripció del curs.

Forma de pagament:
Els pagaments s'efectuaran mitjançant transferència bancària al compte corrent que es facilitarà en el moment de la confirmació de la inscripció.

Cancel·lació:
Per anul·lacions de matrícules posteriors al 04/10/2024, es cobrarà una taxa de cancel·lació del 50% del valor de la matrícula. No es desa la matrícula per a l'any següent.
L'organització es reserva el dret de cancel·lar la celebració del curs en qualsevol moment abans del dia 05/11/2024. En cas de cancel·lació del curs, l'organització tornarà l'import de la vostra inscripció.
*Nota: L'organització es reserva el dret a introduir modificacions al programa i professorat.

Castellà
Preu: Según módulo
04/11/2024 - 22/11/2024
8:30h - 18:00h
Places limitades
Monells

Horari

Dates: Del 04/11/24 al 22/11/24
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 04/11/24 al 08/11/24
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. De l'11/11/24 al 15/11/24
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 18/11/24 al 22/11/24

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Finca Camps i Armet Auditori de Monells 17121 – Monells (Girona)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down