Mª del Mar Català
Mª del Mar Català Forner, investigadora de l’IRTA i responsable de les activitats en arròs desenvolupades a l’Estació Experimental de l’Ebre. És membre de la taula sectorial de l’arròs, ha estat nomenada experta en el cultiu de l’arròs per la comissió d’avaluació de la OEVV (Oficina Española de Variedades Vegetales) del MAGRAMA i forma part del consell assessor de Ediciones LAV. Ha desenvolupat tasques en sanitat vegetal, millora i maneig del cultiu, amb una clara vessant agronòmica. Ha participat en desenes de projectes de recerca en arròs en col·laboració amb altres centres de recerca tant nacionals com internacionals, de índole públic i privat. Responsable de les accions de transferència tant a nivell tècnic i sectorial mitjançant jornades tècniques i de camp, i ha participat en congressos nacionals i internacionals de l’arròs com a ponent convidada. Autora de nombroses publicacions tècniques en revistes especialitzades i revisora de projectes de convocatòries públiques.
Maite Martínez-Eixarch
És llicenciada en Biologia por la Universitat de Barcelona i doctora en Agronomia per la Universitat Politècnica de València. Investigadora a l’IRTA, al programa Aigües Marines i Continentals. Especialista en agroecologia, sobretot en el cultiu de l’arròs i en l’estudi de les seves interaccions amb el canvi climàtic, especialment en el cicle del carboni i les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Ha participat en diferents projectes de convocatòries públiques europees, espanyoles i catalanes, així com en projectes de col·laboració amb empresa privada, on ha exercit d’investigadora principal.
José Miguel Campos Rivela
José Miguel Campos Rivela és Enginyer Agrònom per la Universitat Politècnica de València i Doctor Enginyer Agrònom per la Universitat Jaume I de Castelló. Investigador del programa de Protecció Vegetal Sostenible des de 2004 i Delegat Institucional de l’IRTA des de 2019. Les principals àrees de treball com a investigador pertanyen a la gestió integrada de plagues: bioecologia d’espècies plaga i entomofauna auxiliar, implementació de mètodes de control biològic i biotècnic i desenvolupament de mètodes de mostreig i establiment de llindars d'econòmics d'intervenció. Es coautor de 66 publicacions cientificotècniques en el camp de l'entomologia, la protecció vegetal, el control biològic i la gestió integrada de plagues, i ha realitzat 23 contribucions a congressos nacionals i 28 a internacionals. Ha sigut professor associat de Control de Cultius en la titulació d'Hortofructicultura i Jardineria (Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Membre de la Societat Espanyola d'Entomologia Aplicada (SEEA), del grup de treball de "Citrus-IPM" de la IOBC (International Organization for Biological Control) i del Comitè de Cítrics del programa Fruit.Net (Generalitat de Catalunya). Ha participat en 13 projectes R + D finançats en convocatòries públiques, nacionals i internacionals, tots en el camp del control biològic i integrat de plagues de cítrics, fruiters, arròs i cultius mediterranis. Així mateix, ha participat en 19 contractes d'R + D amb empreses o administracions (nacionals i / o internacionals relacionats amb aquests camps. Ha impartit 44 jornades i cursos dirigits a el sector productiu relacionats amb el control integrat de plagues.
Néstor Pérez-Méndez
Néstor Pérez-Méndez és llicenciat en Biologia (2008) i Doctor en Ciències Mediambientals (2016) per l'Estació Biològica de Doñana (EBD-CSIC) i la Universitat Pablo de Olavide. Treballa com a tècnic en conservació de la biodiversitat en el grup de l'arròs del programa de Cultius Extensius Sostenibles de l'IRTA. Està especialmente interessat en conèixer el paper de la biodiversitat en la producció agrícola i la provisió de serveis ecosistèmics (pol·linització i control biològic de plagues).
Núria Tomàs
Núria Tomàs és Enginyera agrònoma (orientació en Producció Vegetal) per la Universitat de Lleida (2008). Des de l’any 2006 treballa a l’IRTA, a l’Estació Experimental de l’Ebre on participa en diferents projectes de l’Àrea de Cultius Extensius Sostenibles com són les activitats de demostració, grups operatius o projectes, així com en diferents contractes amb empreses del sector. La seva àrea de treball és l’agronomia del cultiu de l’arròs, realitzant tasques experimentals i de transferència de coneixement, formació i assessorament al sector arrosser.