XII Jornada Fructícola de Muntanya 2022

Sobre l'activitat

Nova edició, i ja en són 12, de la jornada de fructicultura de muntanya. Enguany abordarem diversos temes clau per als productors de poma de muntanya. Començarem amb un breu repàs dels sistemes antigelada i què cal tenir en compte perquè funcionin correctament.

Tot seguit gaudirem de l’experiència de Davide Nari per conèixer de primera mà els aspectes clau per a la producció i maneig en alta muntanya. Després de la pausa introduirem els punts més importants per a tenir una bona conservació de les varietats. Com sempre, el punt final el posarà el resum de la campanya d’enguany. En acabar tindrem una taula rodona per tal de discutir en deteniment tots els temes tractats en la jornada.

Català
Preu: Gratuït
30/11/2022 - 30/11/2022
10:30h - 13:30h
Places limitades
Guixers

Horari

10.20 h Validació d’inscripcions
10.30 h Presentació de la jornada
10.35 h Mètodes antigelada i què cal tenir en compte perquè funcionin correctament Sr. Miquel Peris, programa Fructicultura IRTA
11.00 h Producció i maneig de Crimson® Crisp, Mandy® Inolov, Story® Inored i Renè® Civren en alta muntanya Sr. Davide Nari, Agrion
11.30h Pausa
12.00 h Postcollita a poma de muntanya: aspectes a tenir en compte Sra. Elena Costa, programa Postcollita IRTA
12.30 h Control sanitari en pomera ecològica. Resum campanya 2022. Sr. Andreu Vila, ADV Pirineu
13.00 h Torn de preguntes Modera: Sr. Jaume Lordan, programa Fructicultura IRTA
13.30 h Cloenda

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Hotel Monegal Guixers (Sant Llorenç de Morunys)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down