Ets una startup? Participa a l'Espai Innova.cat d'Alimentaria 2024

Sobre l'activitat

Amb l’objectiu d’estimular la innovació i la transferència de coneixement al sector agroalimentari, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) de la Generalitat de Catalunya i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), comptaran en el marc de la fira Alimentaria 2024 amb l’ESPAI INNOVA.cat. En aquest àmbit s’ha programat per al dimarts 19 de març un ‘Pitching Day’ específic per a empreses emergents.

Les empreses que estiguin interessades en donar a conèixer el seu projecte i la seva proposta de valor davant empreses alimentàries i inversors de tot el món, poden sol·licitar la seva participació al “Pitching Day” a través del següent formulari d’inscripció. Per a més informació, consulteu les Bases de participació.

Les startups seleccionades podran defensar el seu projecte, relacionar-se amb inversors i experts de l’àmbit agroalimentari i comptar amb credencials per accedir a Alimentaria. A més a més, 8 d’elles disposaran d’un espai expositiu gratuït durant els quatre dies de la fira.

Si ets una empresa emergent que vols donar a conèixer el teu projecte al mercat, des del DACC i l’IRTA et convidem a participar i a no deixar passar aquesta oportunitat en el marc d’un saló referent a nivell internacional.

Presenta la teva sol·licitud entre el 18 de gener i el 12 de febrer de 2024 a través del següent formulari.

Castellà
Preu: Gratuït
12/02/2024
10:00h - 17:00h
Places limitades
Barcelona

Horari

Entre les candidatures presentades es seleccionaran 20 startups per participar al Pitching Day i d’aquestes, 8 disposaran d’un Espai Expositiu a l’Espai Innova.cat. Per a més informació, consulteu les Bases de participació

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Fira Barcelona Gran Via, Avinguda Joan Carles I, L'Hospitalet de Llobregat, Espanya
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down