Eines a l’abast de la indústria alimentària per la millora de la qualitat i seguretat alimentàries

Sobre l'activitat

Les empreses alimentàries han de garantir la qualitat i seguretat alimentàries dels processos productius i productes que comercialitzen. La jornada pretén donar a conèixer diferents eines innovadores i emergents basades en seqüenciació de nova generació, els assajos d'inoculació o les tecnologies no invasives de caracterització de matrius alimentàries. A través de diversos exemples, es mostrarà l'ús i aplicabilitat d'aquestes eines amb diferents objectius i per diferents tipologies d'aliments. Activitat finançada a través de l'Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.

Català
Preu: Gratuït
23/05/2024
09:25h - 12:45h
Places limitades
Monells
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down