Joan Fañé
Joan Fañé és Enginyer Tècnic Agrícola, especialitzat en hortofructicultura i jardineria per la Universitat Politècnica de Catalunya (2006-2010) i postgraduat en paisatgisme per la U Universitat Politècnica de Catalunya (2010-2012). A l’any 2007 fins al 2012 es va incorporar a l’estació experimental de l’IRTA – Mas Badia com ajudant de laboratori i camp uns mesos a l’any compaginant treball amb els estudis. És a l’any 2012, quan s’incorpora de forma fixa al programa de Cultius Extensius de l’IRTA a Mas Badia on a participat en contractes amb empreses del sector i en activitats de transferència. Els principals projectes de contractes amb empreses del sector, són d’assessorament a l’agricultor per a la producció de cultius extensius. Projectes com. “És Farina de Girona” que assessora agricultors per a la producció de blat tou de qualitat en producció integrada, entre altres. Ha participat i organitzat jornades de transferència i participat en diferents publicacions d’articles tècnics en revistes del sector.
Roser Sayeras
Roser Sayeras , llicenciada en Biologia per la Universitat de Girona (2004-2008). Disposa del reconeixement oficial del Departament de Sanitat Vegetal de Catalunya com a assessora en gestió integrada de plagues. L'any 2013 es va incorporar com a tècnica de suport al programa de Cultius Extensius de Mas Badia. Participa en contractes amb empreses del sector relacionats amb l'avaluació de nou material vegetal i amb l'avaluació i eficàcia de productes fitosanitaris, i en els assajos de varietats per registre de la Oficina Española de Variedades Vegetales (OEVV). Ha participat en projectes d'àmbit autonòmic de finançament públic promoguts pel DARP (activitats demostratives i grups operatius). Principalment treballa en la xarxa d'assajos de varietats de cereal de Catalunya, desde la sembra, fent els diversos controls durant el desenvolupament del cultiu, fins la collita i l'avaluació dels paràmetres de post-collita, i finalment fent el tractament de totes les dades dels assajos de la xarxa de colza, blat tou, ordi, civada, sègol, pèsol i blat de moro. Participa també en la coordinación del Grupo para la Evaluación de Nuevas Variedades de Cultivos Extensivos (GENVCE).
Josep Anton Betbesé
Josep Anton Betbesé és Enginyer Tècnic Agrícola especialitzat en Explotacions Agropecuàries per la Universitat de Lleida. Es va incorporar a l’IRTA primer amb varis Convenis Universitat – Empresa al 1992 i 1994. Des del 1995 treballa al Programa de Cultius Extensius de l’IRTA a Lleida com a personal Tècnic de Suport. Directament implicat en la gestió tècnica del tot el dispositiu experimental del Programa, ha col·laborat en projectes d’investigació, contractes, publicacions, jornades i diverses activitats relacionades amb els cultius extensius.
Filiberto Sánchez
Director del curs
Filiberto Sánchez és Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat del País Basc, MSc en Food Control de qualitat per la Universitat de Reading i Doctor per la Universitat de Girona. Ha treballat 4 anys a l'empresa privada en l'àmbit de la indústria càrnia i des de 2003 treballa en IRTA, exercint tasques d'investigació, formació i assistència tecnològica a empreses en l'àrea de la tecnologia d'elaborats carnis, especialment el pernil curat i embotits. Ha estat responsable de nombrosos contractes amb empreses i participat en projectes d'investigació nacionals i internacionals. Responsable de el Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis des de 2007 i de l'International Course in Dry cured Meat Products des de 2013, així com a coordinador de cursos a empreses d'Espanya, Europa i Llatinoamèrica.
Joan Serra
Joan Serra Gironella. Investigador – especialista de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Programa de Conreus Extensius Sostenibles, amb seu a l’Estació Experimental Agrícola Mas Badia. Durant més de 30 anys ha desenvolupat la seva activitat a l’Àrea de Conreus Extensius de la Fundació Mas Badia, centre consorciat a l’IRTA, fins la seva incorporació a l’institut el gener de 2020. Ha centrat la seva activitat en l’avaluació de material vegetal, protecció fitosanitària, qualitat, etc. en cereals d’hivern, blat de moro, proteaginoses, colza i farratges. Té un elevat nombre de publicacions en revistes de divulgació, una àmplia experiència en l’organització d’activitats de transferència (jornades, cursos, etc.) i també en la realització d’experimentació contractada amb empreses del sector.