Processats de productes vegetals

Sobre l'activitat

En l'actual entorn de globalització, la generació de nous coneixements i la seva transformació en nous productes i serveis és un dels reptes més importants per mantenir i millorar la competitivitat de les empreses. Així, poder anar un pas endavant i conèixer noves tendències, nous formats i nous ingredients que permetin crear un producte únic en el negoci és un factor clau.
Per aquest motiu, l'Escola Agrària de Tàrrega i l'IRTA ofereixen aquesta jornada tècnica que inclou tots els aspectes relacionats amb el processament de fruites i hortalisses des de diferents àmbits.

Català
Preu: Gratuïta
21/11/2023 - 21/11/2023
09:15h - 18:00h
Places limitades
Lleida

Ponents

left button
right button

Ingrid Aguiló-Aguayo

Ingrid Aguiló-Aguayo. Investigadora Ramón y Cajal de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Programa de Postcollita del IRTA, amb seu al Fruitcentre de Lleida.  La seva línia de recerca principal es basa en La innovació en els processos de transformació per al desenvolupament de productes vegetals d’elevada qualitat. Centra la seva activitat en la millora de processos tecnològics, estratègies de valorització d’excedents de la producció primària i aprofitament de subproductes, desenvolupament de productes vegetals innovadors d’alt valor afegit i la exploració de fonts de proteïna alternativa. Ha participat i/o dirigit diversos projectes competitius d’àmbit europeu i nacional, així com diferents contractes privats amb empreses del sector. Té un elevat nombre de publicacions en revistes científiques i de divulgació i ha participat en diferents activitats de transferència en l’àmbit de les fruites i hortalisses processades.

Horari

9.15 h Benvinguda i inici de la jornada
9.30 h Processat de productes vegetals en IV Gamma Ingrid Aguiló i Maribel Abadias. Investigadores de l’IRTA Fruitcentre.
11.30 h Solucions sostenibles d’envasat de productes vegetals Begoña Marcos. Investigadora del Programa Indústries Alimentàries. IRTA Monells.
12.15 h Aspectes generals del transformat de productes vegetals: tecnologies tèrmiques, aspectes microbiològics, obtenció de productes innovadors Ingrid Aguiló i Jordi Ortiz. Investigadors de l’IRTA Fruitcentre.
13.30 h Pausa per dinar
15.00 h Aspectes generals del transformat de productes vegetals: tecnologies tèrmiques, aspectes microbiològics, obtenció de productes innovadors Ingrid Aguiló i Jordi Ortiz. Investigadors de l’IRTA Fruitcentre.
16.00 h Tendències de producte, valorització amb casos exemple, visita instal·lacions Ingrid Aguiló, Maribel Abadias i Jordi Ortiz. Investigadors de l’IRTA Fruitcentre.
17.00 h Valoració de les propostes de treball dels assistents Ingrid Aguiló, Maribel Abadias i Jordi Ortiz. Investigadors de l’IRTA Fruitcentre.
18.00h Fi de la jornada

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

IRTA Fruitcentre Parc Agrobiotech de Lleida Parc de Gardeny, Edifici Fruitcentre 25001 Lleida
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down