XVI Jornada tècnica ametller 2024

Sobre l'activitat

Enguany la Jornada de l’Ametller la celebrarem a camp per explicar tota la recerca que l’IRTA desenvolupa sobre el cultiu de l’ametller. Material vegetal, models productius, reg i sequera, maneig de malalties… Què en sap l’IRTA de tots aquestes temes i quina recerca n’està fent.
Les xerrades a camp seran acompanyades de demostracions i estands de les empreses del sector que presentaran les seves novetats.

Vine, viu i descobreix tot el que l’IRTA investiga pel cultiu de l’ametller.

Algunes ponències es refereixen als grups operatius: "Estratègies per al control sostenible de Monilinia spp. en ametller (MonControl); Control integral i sostenible de la taca bacteriana per tal de minimitzarl'impacte econòmic i ambiental en ametller  i presseguer (XAPFREE); "Anàlisi i millora  dels punts crítics dels processos de  transformació de l'ametlla (QUALITYNUT)".  Projectes finançats a través de l' Operació  16.01.01 del Programa de Desenvolupament Rural de  Catalunya 2014-2020.

Català / Castellà
Preu: Gratuït / Amb dinar 15€
12/06/2024 - 12/06/2024
08:45h - 17:00h
Places limitades
Les Borges Blanques

Ponents

left button
right button

Xavier Miarnau

Xavier Miarnau, Doctor Enginyer Agrònom en Producció Vegetal, que treballa des de 2007 a l’Estació experimental de Lleida en el Programa de fructicultura de l’IRTA. La seva tasca es desenvolupa principalment com a especialista en el cultiu de l’ametller, tant en material vegetal com en tecnologia del cultiu. Actualment és el coordinador de fruita seca a l’IRTA.

Ha participat i participa en projectes de I+D+I tant a nivell espanyol (INIA i MICIN), europeu (FP7) i també internacional.

És autor de nombrosos articles científics i de divulgació, participant activament en la transferència tecnològica al sector, mitjançant la realització de nombroses jornades i conferencies, així, com la coordinació i execució de contractes en l’àmbit privat i públic.

Horari

8.45 h Validació inscripcions
9.30 h Inici de la jornada. Ponències de camp IRTA i visita estands
11.00 h Pausa
12.00 h Ponències de camp IRTA i visita estands
13.30 h Final jornada matí
14.00 h Dinar (cal apuntar-se i pagar prèviament)
15.00 h Sobretaula. Perspectives de futur del mercat i la producció d’ametlla A nivell mundial. Antonio Pont. CEO de Crisol de Frutos Secos. A nivell peninsular. Enrique Guzmán. CEO Almendralia Ibérica A nivell local. Josep Maria Teixidó. CEO Fruits Secs Teixidó

Organitza

Comparteix

Patrocina

Col·labora

Lloc de realització

Finca La Pujada. Finca experimental IRTA.
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down