Les empreses agroalimentàries, i en concret el sector lacti, busquen vies de desenvolupament de nous productes amb la màxima qualitat, atractius pel consumidor i aplicant al màxim els criteris de sostenibilitat. En un món tant canviant, la conciència de cuidar la Terra és més present dia rera dia.
En aquesta jornada es farà la presentació de les activitats realitzades dins del Grup Operatiu (GO) EMBOCHEESE, en el desenvolupament i millora de nous formatges, l’importància del control de cambres de maduració i el control de qualitat de producte amb la tecnología NIR. La jornada continua amb la presentación del GO RUMPRINT, projecte que comença a caminar, on es treballa en el càlcul de la petjada ambiental en aquest cas enfocat en el sector lacti.
Aquesta activitat de transferència està finançada en el marc del projecte: “EMBOCHEESE: Desenvolupament de nou concepte de formatge embotit i optimització del procés de maduració” dins el marc de la convocatòria de 2018 de Realització de projectes pilot innovadors per part del Grups Operatius de l’Associació Europea per a la Innovació (AEI) en materia de productivitat i sosteibilitat d’ajuts per a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.