Impacte del canvi climàtic en el cultiu de l’arròs

Sobre l'activitat

Per primer cop, el Simposi Internacional sobre Genòmica Funcional de l'Arròs https://isrfg2021.org/ es farà a Barcelona amb el tema “L’impacte del canvi climàtic en el cultiu de l’arròs”. Aquest Simposi té com a objectiu proporcionar un fòrum internacional per a la difusió de noves idees i conèixer millor els processos biològics de la planta d’arròs.
Amb la voluntat de transmetre el avenços presentats al simposi als diferents agents del sector arrosser s’ha organitzat una taula redona per debatre els reptes i amenaces que el canvi climàtic ens produeix i com el coneixement genètic ajudar a combatre’l .
Us convidem a participar tant presencialment com on-line en el debat que segur serà molt profitós.
Els animo a contactar per a explorar alguna col·laboració/participació en el Congrés que sigui del seu interès.

Castellà
Preu: Gratuïta
05/11/2021
15:30h - 18:00h
Places limitades
Barcelona

Horari

15.30 h Benvinguda
15.45 h Presentació de la jornada: arròs/canvi climàtic/millora genètica Sra. Elisenda Guillaumes Cullell, directora general d'Agricultura i Ramaderia del DACC.
16.00 h Recull de les principals conclusions i novetats presentades al 18é Simpòsium Internacional de Genòmica funcional de l’arròs Sra. Blanca San Segundo, CRAG.
16.30 h Col·laboració públic-privada en millora genètica de l’arròs per combatre el canvi climàtic Sr. Gonzaga Ruiz de Gauna, Biovegen.
16.45 h Taula rodona - debat Modera: Sra. Mar Català, IRTA. Representats del DACC, CRAG, IRTA, IVIA, CYTEX, CSIC, Camara Arrossera del Montsià, Arrossaires del Delta de l’Ebre, Unió de Pagesos, AVA-Asaja i Associació de productors del Delta de l’Ebre, Copsemar, S.C. Castells, Nomen, Camara Arrossera del Montsià, Arrocerias Pons, DACSA, Ebro Foods-Herba, Kellogg Camara Arrossera del Montsià i Hisparroz.
 

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Auditori Axa. Av. Diagonal, 547, Barcelona
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down