Elena Costa
La Dra. Elena Costa es (1994), llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (1997) i Doctora en Ciència i Tecnologia dels Aliments (2001) per la Universitat de Lleida. Des de l’any 2002 treballa a l’IRTA, en el servei tècnic de Postcollita, assessorant a empreses del sector, especialment centrals hortofructícoles de fruita de llavor i fruita de pinyol, en tots els aspectes relacionats en les etapes de postcollita des de la conservació, tractament postcollita i ús d’atmòsferes dinàmiques e inhibidors de l’acció de l’etilè .
Albert Ribas-Agustí
Albert Ribas-Agustí és llicenciat en Biologia (2003), Ciència i Tecnologia dels Aliments (2007) i Doctor en Tecnologia Alimentària (2013) per la Universitat de Girona. Ha treballat com a investigador a KU Leuven (Bèlgica), INRA (França) i la Universitat de Lleida, i actualment és investigador del Programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària de l’IRTA a Monells (Girona), on treballa en activitats d’investigació contractual amb empreses del sector alimentari i en projectes nacionals i internacionals. Té una important experiència científica entorn l’efecte dels tractaments tèrmics i no-tèrmics sobre l’estructura, qualitat i valor funcional dels aliments, així com en la valorització de productes i subproductes animals i vegetals per a l’extracció de compostos bioactius.