Innovem per reduir l’impacte ambiental i millorar la salut en la producció bovina d’engreix

Sobre l'activitat

Aquesta jornada es presentaran els darrers resultats dels projectes duts a terme en el marc dels projectes demostratius amb un clar enfoc en reduir l’impacte ambiental de la producció i millorar la salut dels animals.

Activitat finançada a través de l'Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.

Català
Preu: Gratuït
11/04/2024
17:00h - 18:30h
Places limitades
Lleida

Ponents

left button
right button

Elena Garcia Fruitós

L’Elena Garcia Fruitós és investigadora del programa de Producció de Remugants de l’IRTA. La seva principal línia de recerca es centra en el desenvolupament, producció i caracterització de noves molècules antimicrobianes i immunomoduladores en un format nanoestucturat com a alternativa als antibiòtics. Concretament, ha treballat en el desenvolupament de molècules pel tractament d’infeccions en glàndula mamària de vaca de llet i, actualment, està centrada en la cerca d’un tractament eficaç pel Síndrome Respiratori Boví en el context d’un projecte altament multidisciplinar.
Al llarg de la seva trajectòria investigadora ha publicat més de 70 articules científics, 1 llibre i 8 capítols de llibre. Per altra banda, ha supervisat 8 tesis doctorals (3 d’elles en curs), així com diferents estudiants de màster i de grau.

Horari

17.00 h Benvinguda a la jornada Maria Devant, Cap del  programa de Produccció de Remugants de l’IRTA
17.10 h Revalorització de la llet de rebuig mitjançant la degradació dels residus d’antibiòtics amb nanopartícules enzimàtiques (REVALLET) Elena García-Fruitós, investigadora del programa de Producció de Remugants de l’IRTA.
17.30 h El grau d’immunitat maternal com a eina per una resposta vacunal efectiva (IMMUNOCALF). Sònia Martí, investigadora del programa de Produccció de Remugants de l’IRTA.
17.50 h Com mesurem les emissions entèriques de metà (BEEFMETALIST) Lourdes Llonch, investigadora del programa de Produccció de Remugants de l’IRTA.
18.10 h Estratègies per reduir les emissions de metà (BEEFMETAREDUCTION) Maria Devant, Cap del  programa de Produccció de Remugants de l’IRTA
18.30 h Cloenda Oriol Canal. President d’Asoprovac Catalunya.

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Parc Gardeny, 25003 Lleida
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down