Curs sobre filtració tangencial

Sobre l'activitat

La filtració tangencial és una tecnologia avançada i eficient per al tractament de fluids, àmpliament utilitzada a la indústria agroalimentària per a la separació i purificació de líquids.

En aquest curs especialitzat, els participants aprendran els fonaments de la filtració tangencial, tipus, aplicacions tradicionals, així com les darreres novetats en processos a la indústria agroalimentària (sucs, vegetals i proteïnes).

CAPERVA, conjuntament amb PCI MEMBRANS i l'IRTA, us convida a participar en aquest esdeveniment a les instal·lacions del Fruitcentre de l'IRTA (Lleida), on a més de les presentacions, comptarem amb equips pilots realitzant dos processos amb producte real.

Castellà
Preu: Gratuït
06/11/2024
09:00h - 17:00h
Places limitades
Lleida

Horari

Agenda:
o Introducció a la Filtració Tangencial
o Comparació de diferents tipus de membranes
o Aplicacions
o Clarificació, Concentració, Separació, Altres
o Aplicacions en alimentació (sucs de fruites, vegetals, proteïnes)
o Clarificació de sucs de fruites.
o Concentració de sucs de fruites
o Reducció de contingut en sucre en sucs de fruites
o Separació / clarificació / concentració de proteïnes
o Reutilització d'aigües a la indústria alimentària
o Aigua de condensats
o Aigua de rentat de fruites
o Rentat i conservació de membranes
o Visita a laboratoris de l'IRTA
o Proves in situ de Clarificació i Concentració de sucs de fruites
 

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Lleida - Fruitcentre
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down