Els productes carnis crus-curats, com els embotits fermentats i el pernil curat, són molt apreciats per les seves característiques organolèptiques. Tot i ser productes tradicionals, estan en constant evolució per tal de satisfer les necessitats d'un mercat en constant canvi i les tendències de consum. Un coneixement exhaustiu dels efectes individuals i combinats de la varietat de matèries primeres, ingredients i metodologies de processament és vital per satisfer amb èxit els requisits del mercat i dels consumidors.
El Curs Internacional de productes carnis crus-curats i salaons ofereix un repàs exhaustiu de tots els aspectes relacionats amb la fabricació d'embotits fermentats i pernil curat, incloent els últims avenços en tecnologies de processament i una visió general de les tendències industrials.
Aquest curs anual, al qual assisteixen professionals d'arreu del món, posa un èmfasi important en la formació pràctica, i el 40% de les classes es fan a la planta pilot.
El Curs Internacional de productes carnis crus-curats i salaons ofereix una oportunitat única per compartir experiències entre professionals d'arreu del món, crear networking i establir noves relacions comercials i comercials.
Cada any s'escull un dels temes del curs per a un debat en profunditat. El 2023 el tema destacat és: En camí cap a etiquetes més netes.
Qui hauria d'assistir?
El 9è Curs Internacional de productes carnis crus-curats i salaons, que en les passades edicions ha comptat amb la participació de professionals de 30 països diferents, està adreçat a professionals que treballen en els àmbits de la producció, R+D+i, qualitat & màrqueting i comercialització de la indústria càrnia i sectors relacionats.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.