Josep Anton Betbesé
Josep Anton Betbesé és Enginyer Tècnic Agrícola especialitzat en Explotacions Agropecuàries per la Universitat de Lleida. Es va incorporar a l’IRTA primer amb varis Convenis Universitat – Empresa al 1992 i 1994. Des del 1995 treballa al Programa de Cultius Extensius de l’IRTA a Lleida com a personal Tècnic de Suport. Directament implicat en la gestió tècnica del tot el dispositiu experimental del Programa, ha col·laborat en projectes d’investigació, contractes, publicacions, jornades i diverses activitats relacionades amb els cultius extensius.
Francesc Domingo Olivé
Investigador-Especialista en fertilització orgànica i mineral i maneig del sòl en cultius extensius, dins el Programa de Cultius Extensius Sostenibles de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries). Des de fa 20 anys treballa en la recerca, transferència i assessorament, des del centre de Mas Badia, per la millora en el maneig de les dejeccions ramaderes, la fertilització mineral i el maneig del sòl per augmentar la fertilitat (física, química i biològica) del sòl i la seva protecció.
Joan Fañé
Joan Fañé és Enginyer Tècnic Agrícola, especialitzat en hortofructicultura i jardineria per la Universitat Politècnica de Catalunya (2006-2010) i postgraduat en paisatgisme per la U Universitat Politècnica de Catalunya (2010-2012). A l’any 2007 fins al 2012 es va incorporar a l’estació experimental de l’IRTA – Mas Badia com ajudant de laboratori i camp uns mesos a l’any compaginant treball amb els estudis. És a l’any 2012, quan s’incorpora de forma fixa al programa de Cultius Extensius de l’IRTA a Mas Badia on a participat en contractes amb empreses del sector i en activitats de transferència. Els principals projectes de contractes amb empreses del sector, són d’assessorament a l’agricultor per a la producció de cultius extensius. Projectes com. “És Farina de Girona” que assessora agricultors per a la producció de blat tou de qualitat en producció integrada, entre altres. Ha participat i organitzat jornades de transferència i participat en diferents publicacions d’articles tècnics en revistes del sector.
Elena González
Enginyera Agrònoma especialitzada en medi ambient i ciències del sòl (Universitat de Lleida, 2011). L’any 2006 es va incorporar com a tècnica de suport al programa de Cultius Extensius Sostenibles de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries). Ha estat responsable durant més de tretze anys de la realització d'assaigs de camp, principalment en la fertilització de cultius extensius, el maneig de dejeccions ramaderes i fertilització mineral tant en producció convencional com ecològica. I amb un ampli bagatge com a tècnica responsable en Producció Integrada de cultius.
Roser Sayeras
Roser Sayeras , llicenciada en Biologia per la Universitat de Girona (2004-2008). Disposa del reconeixement oficial del Departament de Sanitat Vegetal de Catalunya com a assessora en gestió integrada de plagues. L'any 2013 es va incorporar com a tècnica de suport al programa de Cultius Extensius de Mas Badia. Participa en contractes amb empreses del sector relacionats amb l'avaluació de nou material vegetal i amb l'avaluació i eficàcia de productes fitosanitaris, i en els assajos de varietats per registre de la Oficina Española de Variedades Vegetales (OEVV). Ha participat en projectes d'àmbit autonòmic de finançament públic promoguts pel DARP (activitats demostratives i grups operatius). Principalment treballa en la xarxa d'assajos de varietats de cereal de Catalunya, desde la sembra, fent els diversos controls durant el desenvolupament del cultiu, fins la collita i l'avaluació dels paràmetres de post-collita, i finalment fent el tractament de totes les dades dels assajos de la xarxa de colza, blat tou, ordi, civada, sègol, pèsol i blat de moro. Participa també en la coordinación del Grupo para la Evaluación de Nuevas Variedades de Cultivos Extensivos (GENVCE).
Joan Serra
Joan Serra Gironella. Investigador – especialista de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Programa de Conreus Extensius Sostenibles, amb seu a l’Estació Experimental Agrícola Mas Badia. Durant més de 30 anys ha desenvolupat la seva activitat a l’Àrea de Conreus Extensius de la Fundació Mas Badia, centre consorciat a l’IRTA, fins la seva incorporació a l’institut el gener de 2020. Ha centrat la seva activitat en l’avaluació de material vegetal, protecció fitosanitària, qualitat, etc. en cereals d’hivern, blat de moro, proteaginoses, colza i farratges. Té un elevat nombre de publicacions en revistes de divulgació, una àmplia experiència en l’organització d’activitats de transferència (jornades, cursos, etc.) i també en la realització d’experimentació contractada amb empreses del sector.
Judit Vallverdú
Judit Vallverdú Masdeu. Tècnica de suport – a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Programa de Conreus Extensius Sostenibles, amb seu a l’Estació Experimental Agrícola Mas Badia. S’ha incorporat al juny de 2020. La seva activitat es centra en la avaluació de la fertilització orgànica i mineral, en cereals d’hivern, blat de moro, proteaginoses, colza i farratges.
Eduard Gonzalo Gilibert
Eduard Gonzalo Gilibert és graduat en Enginyeria Agrícola per la Universitat Politècnica de Catalunya (2014-2018). En acabar els estudis, s’incorporà com a tècnic de suport en conreus extensius sostenibles a l’IRTA Mas Badia. Des de llavors, s’ha dedicat a la realització, seguiment i interpretació d’assaigs en diversos cultius extensius en producció convencional i ecològica: cereals d’hivern (blat, ordi, triticale, sègol i civada), lleguminoses (pèsol, favó, llentia, cigró i soja), oleaginoses (colza) i cultius d’estiu (blat de moro i sorgo). Cal destacar la seva experiència en desherbatge mecànic en diversos cultius com els cereals d’hivern, les lleguminoses i el blat de moro.