Servei per a la Millora de la Qualitat de l’Oli d’Oliva

Sobre el servei

Els nombrosos atributs organolèptics de l’oli d’oliva, així com els beneficis sobre la salut descrits en nombrosos estudis clínics (PREDIMED), són alguns dels factors que estan estenent el consum d’oli d’oliva verge per tot el món. Com a conseqüència, s’ha produït una creixent competència en el sector productor d’oli d’oliva verge, el que implica optimitzar les estructures productives i la diferenciació dels olis d’alta qualitat. Aquesta diferenciació requereix incorporar millores en els processos d’elaboració actuals, per permetre modular les característiques dels olis, segons els requeriments del mercat de destinació (color, estabilitat, aromes i sabors, nivell d’antioxidants …) Conèixer la qualitat real dels olis produïts, permet generar informació objectiva utilitzable en els canals de distribució. En aquest sentit i des de 1998, el grup de recerca d’Olivicultura i Elaiotècnia de l’IRTA s’ha especialitzat en el disseny de programes de millora de la qualitat dels olis d’oliva, assessorant a més de 50 almàsseres a través del nostre Servei d’Assessorament per a la millora de la qualitat de l’Oli d’Oliva, així com ajudant en la presa de decisions a envasadors de tercers països.

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
envelope-ophonemagnifierarrow-down