Curs de producció de carn madurada

Sobre l'activitat

El curs de Producció de carn madurada ofereix un repàs exhaustiu als aspectes clau relacionats amb els paràmetres tecnològics, la selecció de la matèria primera, la seguretat microbiològica del procés de produir carn madurada així com el producte final. El curs inclou també una sessió pràctica amb carn madurada i finalitzarà amb una degustació. 

A qui va dirigit? 

El curs està dirigit a aquells professionals relacionats amb la producció de carn madurada, que ja n'estiguin produint o amb interès per iniciar l'activitat, a més de personal R+D+i, qualitat, vendes o àmbits relacionats. 

Contingut preliminar: 

  • Aspectes tecnològics clau per produir carn madurada 
  • Selecció de la matèria primera 
  • Seguiment del procés de maduració  
  • Seguretat microbiològica de la carn madurada 
  • Context normatiu 
  • Part pràctica 
  • Degustació 

El programa inclourà un espai d’intercanvi i aclariment de dubtes que puguin tenir els assistents. 

Castellà
Preu: a concretar (Bonificable per FUNDAE)
27/11/2025 - 28/11/2025
09:00h - 18:00h
Places limitades
Monells

Oficines Virtuals

Subscriu-te a la Newsletter

Rep totes les novetats de Transferència IRTA al teu mail.
Subscriu-te
Ciència per alimentar el futur
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierchevron-down