Valorització de subproductes de porcí

Sobre l'activitat

Aquesta jornada es realitza dins del marc d’un projecte INIA (RTA2017-00024-C04) i d’un Grup Operatiu de la Generalitat de Catalunya que tenen com a objectiu la valorització de coproductes d’origen porcí.

Aquesta jornada va adreçada a tot el sector carni. Aquesta jornada se centrarà a explicar els resultats obtinguts més rellevants per a la indústria.

Català
Preu: Gratuït
16/12/2022
10:00h - 11:30h
Places limitades
En línia

Horari

9.45 h Registre d’assistents
10.05 h Obtenció de proteïnes tecno-funcionals a partir de subproductes d’origen animal Sra. Dolors Parés, Departament Tecnologia dels Aliments, Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.
10.20 h Valorització de fetges de porcí mitjançant l’obtenció del pigment vermell protoporfirina de Zn Sr. Ricard Bou, Programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentàries de l’IRTA.
10.35 h Tecnologies emergents per la obtenció de zincprotoporfirina i proteïnes funcionals a partir de coproductes carnis Sr. José V. García, Departament Tecnologia dels Aliments de la Universitat Politècnica de València.
10.50 h Obtenció de pèptids bioactius a partir de fetges Sra. Paula Borrajo, Centro Tecnológico de la Carne de Galicia.
11.05 h Torn obert de preguntes
11.30 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Patrocina

Lloc de realització

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down