Enguany, més que mai, ens hem de plantejar com afrontar nous reptes en el sistema productiu que ens ajudin a superar aquesta situació tan particular que estem vivint. Aspectes com la biodiversitat, el medi ambient i la seguretat alimentària agafen un major protagonisme i és per això que en aquesta jornada us volem mostrar noves eines que us puguin ajudar a una millora continuada del cultiu de l’arròs.
Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “Assaig de valoració de noves varietats en fase de registre”, “Assaig d'introducció i avaluació de noves varietats d'arròs” i “Estratègies sostenibles de control de malalties en arròs: cap a residu zero”, operació 01.02.01 (transferència tecnològica) del PDR de Catalunya 2014-2020.
ATENCIÓ. Mesures COVID: • Si tens símptomes, queda’t a casa. • Distància mínima 1,5 metres amb tothom. • Ús obligatori de mascareta durant tota la jornada, excepte durant la ingesta d’aliments o begudes, en què s’haurà de garantir la distància mínima d’un metre i mig • Higiene freqüent de mans: aigua i sabó o gels hidroalcohòlics, sobretot abans i després de tocar eines i maquinària. • No comparteixis begudes ni menjar.
Els assistents tenen l’obligació d’informar als organitzadors de la jornada de l'aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.