Xavier Serra Dalmau

Sobre el ponent

Llicenciat en Bioquímica, Màster en Biotecnologia i Doctor en Bioquímica per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001). Actualment és investigador de el Programa de Tecnologia Alimentària de l'IRTA a Monells, Girona. La seva activitat investigadora se centra principalment en la qualitat tecnològica de la carn (pernil fresc) i els productes carnis crus-curats i cuits (reducció de continguts de greix i sal), així com també en la descongelació i la cocció per altes freqüències (microones i radiofreqüències) i el processat per altes pressions d'aliments. Ha participat en projectes europeus i nacionals i d'investigació contractual amb empreses de el sector. És coautor de 29 publicacions científiques més d'articles tècnics en revistes de divulgació i capítols de llibres. Ha participat en nombroses contribucions a congressos nacionals i internacionals, i com a professor en diversos cursos i jornades tècniques nacionals i internacionals per a la transferència de coneixement a la indústria alimentària.

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down