És llicenciada a Veterinària el 1991 per la Universitat Autònoma de Barcelona especialitat en Tecnologia dels Aliments.
Des de 1991 treballa als departaments de Qualitat i R+D+i del sector lacti, concretament a la indústria del gelat, des de la marca Farggi fins a la marca Menorquina, passant per Unilever.
Actualment sóc la Directora d'R+D+i de Farggi Menorquina on el nostre departament està en un moment de creixement a causa de la política d'innovació de l'empresa, des d'on s'està dotant de més recursos la innovació i el desenvolupament.
Aquest any 2020 hem aportat el 45% de les innovacions de gelat del mercat de la mà de cobrandings amb Bimbo, Haribo, Chupachups, Cacaolat entre d'altres. El món del gelat és un mercat que evoluciona ràpidament i on els fabricants d'altres aliments busquen sorprendre el consumidor amb productes que recordin l'aliment target.
Ens movem en un món on les tendències del mercat marquen els desenvolupaments de productes, gelats baixos en calories, Dairy free, o la indulgència que encara que difícil, es pot compaginar amb les tendències anteriors o tornar al món de les receptes artesanes amb ingredients Premium.
Igualment important i necessari és el nostre compromís amb el medi ambient, adaptant-nos cap a la sostenibilitat, investigació de nous materials més friendly, utilització de materials reciclats i reducció d'envasos entre d'altres.