Grau Matas

Sobre el ponent

Llicenciat en Tecnologia i Gestió Alimentària. Des del 2010 que forma part del Programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries). Les seves funcions s’emmarquen en projectes de recerca, contractes, formació i assessorament tècnic a empreses en temes relacionats amb la millora i desenvolupament de productes a partir de fonts de proteïna alternatives, en tecnologies de processos (especialitzat en extrusió i fraccionament en sec) i en el desenvolupament de productes carnis (frescos, cuits i curats). Dins l’àmbit de la docència ha participat en cursos i jornades tècniques per la transferència del coneixement a empreses de la indústria alimentaria. Forma part del panel de degustadors de l’IRTA entrenat per l’avaluació i/o caracterització sensorial de productes alimentaris. Ha realitzat tasques de coordinació de les plantes pilot IRTA (equipaments, qualitat (RSIPAC/RGSEAA...) així com també les tasques de coordinació del Curso Internacional en Tecnología de Productos Cárnicos, del Curso en Tecnología de Análogos Cárnicos i del International Course in Dry Cured Meat Products.

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down