Agustí Romero

Sobre el ponent

És investigador responsable de l'Equip d'Olivicultura i Elaiotècnia de l'IRTA de la Generalitat de Catalunya. Centra la seva activitat científica en l'avaluació de varietats, el desenvolupament d'aplicacions per a l'anàlisi sensorial i el desenvolupament de programes de millora de processos i de gestió de qualitat de les DOP catalanes. És també coordinador de l'Oficina Tècnica de l'Oli de Catalunya https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/oficina-de-l-oli. Coautor d´un llibre sobre varietats catalanes d´olivera i de diversos capítols en llibres tècnics sobre olivera, oli i anàlisi sensorial d´aliments. Coautor de més de 100 articles científics a revistes indexades i més de 80 de divulgació. Actualment participa en diversos projectes científics i contractes amb empreses del sector, sobre economia circular, olivera i canvi climàtic, la maximització de polifenòls en olis comercials, la identificació de compostos volàtils propis dels olis DAP i la seva relació amb l'acceptabilitat dels aliments cuinats.

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down