Elma Tchilian
Elma va obtenir el seu doctorat a l'Imperial Cancer Research Fund, Londres, abans de treballar com a becari postdoctoral a Birmingham, investigadora sènior a l'Institut Edward Jenner i investigadora principal a Oxford. Elma va identificar l'antigen comú de leucòcits (CD45) com a causa de la immunodeficiència combinada greu en l'home. Va demostrar la importància de la immunitat local en la protecció induïda per la vacuna contra la tuberculosi i la grip.
Elma es va incorporar a l'Institut Pirbright el 2014 i ara és cap d'Immunologia Mucosa. Ha establert un potent model de grip porcina per estudiar les respostes immunitàries i la transmissió dels virus de la grip i per provar l'eficàcia de les vacunes i els anticossos monoclonals (mAb). Elma ha desenvolupat moltes eines per estudiar les respostes immunitàries porcines, com ara tetràmers de pèptids MHC, transferències cel·lulars en porcs Babraham endogàmics, anticossos monoclonals específics de la grip porcina i ha caracteritzat les importants cèl·lules de memòria residents en teixits del tracte respiratori. Aquests estudis han demostrat que els porcs fan respostes d'anticossos molt similars als humans contra la grip i que la immunitat protectora dels porcs és diferent de la que es troba en models animals petits. Més recentment, el grup d'Elma va desenvolupar un model de coronavirus respiratori porcí per estudiar la malaltia respiratòria aguda del coronavirus. Aquestes dades demostren la utilitat del porc com a model biomèdic per a la malaltia humana.
Jodi Lynn McGill
Jodi McGill va rebre el seu M.S. en Patologia l'any 2007 i Ph.D. en Immunologia el 2010, tots dos de la Universitat d'Iowa. Va fer la seva beca postdoctoral al National Animal Disease Center, USDA sota la direcció del Dr. Randy Sacco i el Dr. Ray Waters, estudiant la resposta immune a les infeccions respiratòries en el bestiar. Jodi és actualment professora associada al Departament de Microbiologia Veterinària i Medicina Preventiva de la Universitat Estatal d'Iowa. L'objectiu de la investigació del doctor McGill és entendre la resposta immune a les infeccions respiratòries i desenvolupar estratègies d'intervenció per promoure la immunitat protectora a les vies respiratòries. Actualment estudia la resposta immune a diversos patògens virals i bacterians que causen el complex de malalties respiratòries bovines en el bestiar. Jodi va ser la guanyadora 2020 del premi Zoetis a l'excel·lència en recerca veterinària a ISU. Va rebre la Càtedra Dotada John G. Salsbury en Medicina Veterinària el 2021. La investigació del Dr. McGill ha comptat amb el suport de la indústria privada, fundacions de recerca sense ànim de lucre i dòlars de recerca federals de l'USDA i els National Institutes of Health. Jodi treballa en diverses organitzacions professionals. Actualment exerceix com a presidenta de l'Associació Americana d'Immunòlegs Veterinaris i és membre de l'Associació Americana d'Immunòlegs i Conferència per a Treballadors de Recerca en Malalties Animals.
Mick Bailey
Mick Bailey es va graduar en veterinari el 1979 i va desenvolupar la seva carrera posterior en immunologia de la mucosa, especialment al voltant de la implicació del sistema immunitari en la diarrea posterior al deslletament dels porcs. Des del desenvolupament d'enfocaments basats en l'ADN per analitzar els microbiomes intestinals, la seva recerca s'ha centrat en la interacció entre els sistemes immunològic i metabòlic en desenvolupament, i la successió d'ecosistemes microbians que s'estableixen als intestins dels garrins joves. Té interès en l'evolució dels sistemes immunitaris innats i adaptatius a través d'espècies animals i actualment és professor d'Immunologia Comparada a la Universitat de Bristol.
Paolo Trevisi
Paolo Trevisi és des de 2014 professor associat de ramaderia al Departament de Ciències Agrícoles i dels Aliments (Universitat de Bolonya, Itàlia). La seva recerca es va centrar a estudiar els mecanismes implicats en la maduració de l'intestí durant les fases de lactància i deslletament per augmentar la robustesa dels porcs davant les infeccions, així com intervencions nutricionals i dietètiques alternatives al ZnO i els antibiòtics per reduir la diarrea post-deslletament. Paolo Trevisi va presidir l'Acció COST FA1401 sobre els factors que afecten la microbiota intestinal dels porcs i és soci dels projectes ROADMAP i CIRCLES de la UE Horizon2020 en curs, així com soci de l'Acció MSC MonoGutHealth. Des del 2017 és membre de la Comissió d'Estudis sobre Porcs de l'EAAP (Federació Europea de Ciència Animal) i és editor associat de monogàstric per a la revista italiana de ciència animal i membre del consell editorial de la revista Journal of Animal Science and Biotechnology. És nomenat expert nacional en animals de bestiar per definir el document conceptual "Iniciativa italiana del microbioma per a la millora de la salut humana i la producció agroalimentària". Fins a l'actualitat és autor de més de 100 articles revisats per parells i dirigeix el “LABORATORI DE NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ ANIMAL PER A LA SOSTENIBILITAT I LA RESILIÈNCIA DEL RAMADER
Mariano Fernandez Miyakawa
Sóc Biòleg Molecular per la Universitat de Buenos Aires (1998). Vaig obtenir el meu doctorat (2003) a la Facultat de Medicina de la Universitat de Buenos Aires en Fisiologia (biofísica). Vaig ser investigador convidat a la Universitat Tokushima Bunri (2003). Tinc una posició postdoctoral a la Universitat de Califòrnia a Davis (2003-2006). Des de l'any 2007 sóc membre del Consell Nacional d'Investigació Científica i Tècnica (CONICET- Consejo Nacional de Investigación Científica y Tecnológica) i de l'Institut Nacional de Tecnologia Agrícola (INTA), a Buenos Aires, Argentina. Del 2015 al 2019 vaig ser Coordinador del Programa de Malalties Infeccioses Aviàries a l'Institut Nacional de Tecnologia Agrícola. En l'actualitat sóc Investigador Principal del CONICET, Coordinador del Programa de Resistència Antimicrobiana i Alternatives de l'INTA, Professor de la Universitat Nacional de Lujan (UNLU) a Lujan, Província de Buenos Aires i Vicedirector de l'Institut de Patobiologia Veterinària de l'INTA. També sóc membre institucional de la Comissió Nacional Argentina per al Control de la Resistència Antimicrobiana (CoNaCra).
El focus del meu interès investigador està relacionat amb la fisiopatologia i la prevenció/control de les malalties infeccioses gastrointestinals.