A la primera sessió es farà un recorregut per les diferents possibilitats de transformació de productes vegetals mitjançant diverses estratègies de conservació, com ara la deshidratació, liofilització, extrusió, fermentació, congelació i altres tècniques tèrmiques. Finalment es revisarà els aspectes clau per processar tèrmicament un aliment, així com les consideracions necessàries per aconseguir productes vegetals de qualitat.
La segona sessió se centrarà en els productes de IV gamma i en tots aquells aspectes de seguretat alimentària a tenir en compte en l’elaboració de productes vegetals. Finalment, es presentaran alguns projectes realitzats per l’IRTA en l’àmbit del desenvolupament de nous productes vegetals com a casos d’exemple, que ajudin a motivar els productors i empreses a innovar en el sector i a incorporar noves tècniques de conservació.
A més, el pròxim 11 de novembre a les 10.00h, les persones que ho desitgin podran assistir a les instal·lacions del Fruitcentre - IRTA de Lleida per a conèixer les possibilitats de les seves instal·lacions.
INSCRIPCIONS DIA 2 DESEMBRE: Inscripció Jornada tècnica - Ruralcat
INSCRIPCONS DIA 9 DESEMBRE: Inscripció Jornada tècnica - Ruralcat
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.