Animal Production Conference

Sobre l'activitat

Co-Creating the Future of Animal Production

En el futur , hi ha objectius ambiciosos de sostenibilitat per a la ramaderia europea com passar a una Europa neutral en carboni l'any 2050, reduint l'ús de antibiòtics en un 50% i pèrdues de nutrients en un 50% com a mínim l'any 2030, poder restaurar els ecosistemes i la biodiversitat, arribant al 25% de les superfícies dedicades a l'agricultura ecològica, posicionar la producció aqüícola europea com a referent mundial de la sostenibilitat i qualitat.


En aquest context, la ramaderia i l'aqüicultura haurien d'evolucionar de manera significativa per tal de reduir dràsticament el seu impacte ambiental negatiu temps d'abordar qüestions de salut i benestar animal, i pretenen proporcionar un mitjà de vida just per als pagesos. Clima, millor ús dels recursos, una salut i benestar haurien de ser situat al cor de les innovacions.

Els sistemes de bestiar i aqüicultura ben gestionats també poden donar suport l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i la notabilitat la vitalitat de nombroses regions d'Europa.

L'IRTA és una organització orientada a l'impacte que genera valor a partir de la seva investigació, potenciant la innovació de forma transversal enfocament, que treballa de la mà del sector ramader i aqüícola juntament amb l'administració. Com altres sectors socioeconòmics, en les properes dècades la indústria agroalimentària haurà de fer front a una complexitat creixent i l'IRTA ho serà oferint innovacions i solucions basades en la ciència.


Aquesta trobada és un exemple del compromís de l'IRTA amb els nous reptes i la transició a una ramaderia i aqüicultura més sostenibles, a una salut única i aplicacions de les noves tecnologies per aconseguir amb el exigeix ​​dels consumidors respondre a les seves necessitats i protegir els seus interessos.

Anglès
Preu: 250€ o 308€ (sopar de gala)
12/05/2022 - 13/05/2022
09:00h - 14:00h
Places limitades
Salou, Port Aventura

Horari

Thursday, May 12
8:30 h Accreditation
9:00 h Welcome
Session 1. Sustainability of animal farming: Transition pathways of animal production.
9:15 h About the role of livestock in climate smart circular food production.  Prof. Dr. Martin Scholten
9:50 h Decision support and pathways for the sustainable transition of Catalonia’s livestock sector. Dr. Ralph Rosenbaum
10:15 h IRTA Communications: Decision support: Environmental sustainability analysis for the livestock sector Dr. Assumpció Anton //
10:30 h Coffee - Break
11:00h Pathway I Feed: Role of specific feed additives on livestock production environmental sustainability. Dr. David Torrallardona // 11:20h Pathway I Feed: New sources of protein. Dr. Cristobal Aguilera // 11:40h  Pathway I Feed: Precision feeding in dairy cows as a tool to improve efficiency and environmental impact. Dr. Marta Terré // 12:00h Pathway II Circular farm management: Agrofood biomass and circular bio economy. Dr. Belén Fernández
12:45 h Importance of Tarragona port for animal husbandry, involvement on the sustainability trough new logistic implementation. Sr. Josep Maria Cruset. President of Tarragona Port
13:30 h Lunch included (Irta Event & Irta Event +)
Thursday, May 12th, 15h -19h
15:00 h Session 2. One Health in animal farming: facing the post-antibiotic era.
15:00h Global trends in antimicrobial resistance in animals in low-and middle –income countries. Prof. Thomas Van Boeckel
15:30 h Current prudent use of antibiotic in EU, improvement on AMR. Dr. Marta Cerdà
16:00 h Microbial endocrinology: How evolved intersections of microbiology and neurobiology matter to animal health and nutrition? Prof. Mark Lyte
16:30 h Coffee - break
16:50 h Intestinal inflammation in poultry, how feed components impact on intestinal health.  Prof. Mike Kogut
17:30 h IRTA communications: 17:30 h New antimicrobial molecules in animal production alternatives to antibiotics. Dr. Anna Aris & Elena Garcia-Fruitós // 17:45 h  Immuno-genetics & microbiome: an opportunity to improve pigs´ robustness and welfare. Dr. Maria Ballester // 18:00 h A case of success: the use of functional feeds for preventing ectoparasite infections in seabream farming. In-vivo models for aquatic animal health. Dr. Enric Gisbert i Dr. Dolors Furones // 18:30 h Second general debate
21:00 h Gala dinner in Ferrari Land (Irta Event +)
Friday, may 13th, 9h -14h
Session 3. The future of animal farming and feed manufacturing: impact of new technologies (Biosystems engineering) at feed mill and at farm level, animal welfare benefits and consumer demands.   9:00 h Recent advances in wearable sensors for animal health management. Prof. Suresh Neethirajan
9:30 h IRTA communications:
9:30 h On-farm welfare assessment. Dr. Antonio Velarde & Dr. Antonio Dalmau.
10:00 h Implementing biosensors and other biotechnological tools in aquaculture. Dr. Mònica Campàs.
10:30 Coffee - Break
11:00 h Feed technology and formulations.
11:30 h Final general debate
12:00 h Animal production, strategic plan of IRTA. Dr. Maria Devant, Scientific coordination team of IRTA
12:30 h Closing conference

Organitza

Comparteix

Patrocina

Col·labora

Lloc de realització

Port Aventura Convention Center Salou, Tarragona, Spain
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down