És llicenciada en Biologia per la UB (2004), diplomada en Estudis Avançats en Ecologia per la UAB 82007) i Màster en Agroecologia: un enfocament sostenible de l’Agricultura Ecològica per la Universitat Internacional d’Andalusia (UNIA) en col·laboració amb la Universitat de Córdoba i la Universitat Pablo de Olavide (2010). Paral·lelament, s’ha format en diversos cursos realitzats a IRTA a l’EA Pirineu.
Des del 2008 es dedica a l’elaboració de formatge artesà. Ha treballat a la granja i formatgeria de producció ecològica Mas Claperol i des del 2011 fins al 2018 va la formatgera de la Formatgeria Reixagó, que elabora els seus formatges amb llet crua de vaca de la mateixa explotació. Des de el 2018 fins a l'actualitat és propietària de la Formatgeria La Xauxa.
Des del 2012 combina la seva feina de formatgera impartint classes en el Curs d’Especialització de Formatgeria Artesana coordinat pel Consorci del Lluçanès i la Universitat de Vic. Des del 2017 imparteix formació al Curs d’Elaboració de Formatges d’IRTA.