Jordi Bernardo

Sobre el ponent

Jordi Bernardo Figueras és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (1975). Ha ampliat els seus estudis assistint a cursos de microbiologia alimentària a l'Institut Pasteur de Lille.

Tota la seva activitat professional s'ha desenvolupat a Casademont acumulant més de 45 anys d'experiència al camp de la tecnologia càrnia. Ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat des de la direcció tècnica fins a la direcció de producció i també una etapa com a responsable de l'àrea comercial i de màrqueting. Actualment segueix col·laborant amb Casademont, empresa que actualment està integrada a Costa Food Group.

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down